Bilgisayarımda bir süre önce Bitdefender programını yeniden yükledikten sonraydı sanırım, başlangıç ögeleri kendiliğinden hepsi aktifleşti. Skype, yazıcı programı, onedrive gibi programları devre dışı bırakıyordum ama bundan sonra ne olduysa hepsi aktifleşti. Bu arada yaklaşık 15-30 gündür farede takılma sorunları oluyor. Fareyi evdeki başka fareyle değiştirdim. Öncekine göre daha az takılma oluyor ama tamamen geçmiş değil.
Acaba bilgisayara virüs sızmış mıdır? Bu şüphe üzerine iki farklı güvenlik programıyla tarama yaptım temiz çıktı.
Bu arada üç gün önce boş bir HDD üzerine işletim sistemi kurmayı denedim ama biraz uğraştırdığı için bıraktım. Bu arada BIOS ayarlarıyla oynamalar yaptım ama hiç birini kaydetmedim. Eğer BIOS ile ilgili yaptığım yanlış bir şey varsa bu sorunlara yol açar mı?
Bilgisayarı yeniden temiz kurulum yapmayı düşünüyorum buna gerek var mı?
Acaba bilgisayara virüs sızmış mıdır? Bu şüphe üzerine iki farklı güvenlik programıyla tarama yaptım temiz çıktı.
Bu arada üç gün önce boş bir HDD üzerine işletim sistemi kurmayı denedim ama biraz uğraştırdığı için bıraktım. Bu arada BIOS ayarlarıyla oynamalar yaptım ama hiç birini kaydetmedim. Eğer BIOS ile ilgili yaptığım yanlış bir şey varsa bu sorunlara yol açar mı?
Bilgisayarı yeniden temiz kurulum yapmayı düşünüyorum buna gerek var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: