Başlangıç Onarma Sorunu

oogaboogaa

Decapat
Bir programla yaşadığım bir sıkıntı yüzünden 2 gün öncesine bir sistem geri yükleme yaptım fakat sistem geri yükleme yapıldıktan sonra bilgisayar açılmadı kendiliğinden başlangıç onarma açıldı. Yaklaşık 5-6 saat boyunca bitmedi ben de kapattım. Sistem kurtarma seçeneklerinden cmd açıp sfc /scannow yapacaktım fakat o da her seferinde bilgisayarı yeniden başlatmayı istiyor. Arkadaşıma sordum format at dedi format dışında düzeltebileceğim bir yol yok mu, ne yapabilirim?
Bu arada Windows 7 kullanıyorum ve sistm yüklemeyi geri almaya çalıştım o da bir türlü sona ermiyor .

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle geri yükleme yaparken hata oluştu.Başlangıç onarmayı tekrar yapın.Başlangıç onarma daha önce pek çok kez pc'yi kurtardı.

Büyük ihtimalle geri yükleme yaparken hata oluştu.Başlangıç onarmayı tekrar yapın.Başlangıç onarma daha önce pek çok kez pc'yi kurtardı.
Başlangıç onarma tamamlanmıyor maalesef , gece başlangıç onarmayı açıp yatabilirim ama normalde bu kadar uzun sürmüyordu orada da sıkıntı var .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı