Merhabalar iyi forumlar!
Bütün imkanlarımı zorlayarak bilgisayarıma format atmak istiyorum, elimde ne bir Flash bellek ne de DVD/RW sürücü var, HDD mi söküp arkadaşımın bilgisayarından formatladım (Windows 7 64 bit kurulumu yaptım) fakat cahillik yaptığımı eve gidince fark ettim. Arkadaşımın bilgisayarına HDD mi takıp format attığım için, bütün sürücüler arkadaşımın bilgisayarına göre yüklenmiş...
Şimdi bilgisayarımı başlatmak istediğimde 0x0000007B mavi ekran hatası ile karşılaşıyorum ve güvenli kipte başlatamıyorum. (Güvenli mod yükleniyor diyip restart atıyor ve sonuç vermiyor).
Chkdsk yapmayı da denedim sonuç vermedi doğal olarak...
İnternette uzun uzun araştırdım ve bi sayfada Windows Recovery ve CMD kullanarak driver yüklenebileceğinden bahsedilmiş.
"dism /image:c:\ /add-driver /Driver:X:\ /recurse" ilgili kod bu.
Şimdi merak ettiklerim şunlar:
Windows başlangıç onarma sırasında telefonumu bilgisayara bağlasam, içindeki verilere erişebilir mi?
Elimde ne bir Windows kurulum DVD'si var, nede bir DVD/RW sürücü, eğer dosyaları telefonumdan alabilecekse, sadece Başlangıç onarma ve CMD kullanarak anakartımın driverlarını yükleyebilir miyim?
Bunun dışında başka bir bilgisayarda formatlanmış ve 0x0000007B hatası yiyen HDD'yi format kullanmak dışında onarmam mümkün müdür?