Başlangıç onarma

Beyler bi harddisk bi de windows 7 cd si lazım yapmanız gereken ilk şey başlangıç onarmayı beklemek tüm seçenekleri görüntüle'ye basın ve şifrenizi girin sonra ekran görüntüsü ile kurtarma'nın altındakiler tıklıyoruz 2 kez tamam işaretine tıklıyoruz ve gelişmiş seçeneğine tıklıyoruz ordan bilgisayar diyoruz ve yeni harddiskimize yerel disk'dekileri atıyoruz ve yeni harddiskimize çıkartıyoruz ve bilgisayar seçeneğine tekrar geliyoruz boot sürücüsüne girip setup seçeneğini yönetici olarak çalıştırıyoruz ve windows 7 cd sini takıyoruz sonra setup taki herşeyi yapıyoruz ardından win 7 yüklenince yeni harddiskimizi takıyoruz bu kadar
 
O sorunu servise göndericez halledicez şuanlık benim sorunum kablo sorunu internet hızında düşme olurmu ve bayağı etkili olur mu ?

Cat6 Kablo türünde 30 metreden sonra internet hızı etkilenmeye başlar bilgin olsun. (Cat6 kablo türü dediğim günümüzde sıkça kullandığımız kablo türü farklı bir kablo değil yanlış anlama.)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı