Tugra3169 Decapat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 131 22 Eylül 2024 #1 Merhaba, Proton VPN indirmiştim PC her açıldığında açılmasını kapatırken program adında bir uygulama gördüm. Acaba bu nedir? Sağ tık özellikler diyemiyorum. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-09-22 235208.png 24,4 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba, Proton VPN indirmiştim PC her açıldığında açılmasını kapatırken program adında bir uygulama gördüm. Acaba bu nedir? Sağ tık özellikler diyemiyorum.
Çözüm turko35408 23 Eylül 2024 Bu yazılımı çalıştırıp önce Logon olmazsa Everything kısmına bakın. Bulursanız silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com
Bu yazılımı çalıştırıp önce Logon olmazsa Everything kısmına bakın. Bulursanız silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.970 Makaleler 6 Çözümler 541 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Eylül 2024 #2 CrosshairX Valorant'a ait sanırım belki o da ona aittir. Zira ikisinin de yayıncısı belli değil. Artı 0 Eksi
KS KS Tugra3169 Decapat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 131 23 Eylül 2024 #3 turko35408 dedi: Crosshairx Valorant'a ait sanırım belki o da ona aittir. Zira ikisinin de yayıncısı belli değil. Genişletmek için tıkla... Crosshairx ekrana Crosshair koyuyordu GTAV de açınca daha iyi oluyordu aylar once silmeme ragmen hala duruyor. Baslangic uygulamalarinda. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Crosshairx Valorant'a ait sanırım belki o da ona aittir. Zira ikisinin de yayıncısı belli değil. Genişletmek için tıkla... Crosshairx ekrana Crosshair koyuyordu GTAV de açınca daha iyi oluyordu aylar once silmeme ragmen hala duruyor. Baslangic uygulamalarinda.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #4 Sağ tıklayıp nerede olduğuna bakın. Artı 0 Eksi
KS KS Tugra3169 Decapat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 131 23 Eylül 2024 #5 eater dedi: Sağ tıklayıp nerede olduğuna bakın. Genişletmek için tıkla... bakamıyorum Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-09-23 144314.png 10,9 KB · Görüntüleme: 21 Artı 0 Eksi
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #6 Etkisizdir o zaman. Önceden sildiğiniz bir uygulamanın kalıntısı kalmış olabilir. Biraz araştırma ile Registry içinden silebilirsiniz onu. Artı 0 Eksi
Etkisizdir o zaman. Önceden sildiğiniz bir uygulamanın kalıntısı kalmış olabilir. Biraz araştırma ile Registry içinden silebilirsiniz onu.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.970 Makaleler 6 Çözümler 541 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 23 Eylül 2024 #7 Bu yazılımı çalıştırıp önce Logon olmazsa Everything kısmına bakın. Bulursanız silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com Artı 0 Eksi Çözüm
Bu yazılımı çalıştırıp önce Logon olmazsa Everything kısmına bakın. Bulursanız silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com
KS KS Tugra3169 Decapat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 131 27 Eylül 2024 #8 turko35408 dedi: Bu yazılımı çalıştırıp önce logon olmazsa everything kısmına bakın. Bulursanız silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu sildiğim program buga girmiş başlangıç sekmesinde kalmış. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Bu yazılımı çalıştırıp önce logon olmazsa everything kısmına bakın. Bulursanız silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu sildiğim program buga girmiş başlangıç sekmesinde kalmış.