Başlangıç seviyesi elektrogitar önerisi

Uzun zamandır gitar öğrenmek istiyorum ve uzun zamandır elektro gitara takıntım var başlangıç için Squier MM Strat Hard Tail uygun bir gitar mı? Değilse önerebileceğiniz gitarlar nelerdir?

Ucuz gitar sesi iyi değil sırf Hevesini atmak için ve ogrenmek için iyi bareleri vb Yalandan bir iki solo atarsın Öğrendikten sonra geçersin iyi bir gitara.

Ucuz gitar sesi iyi değil sırf Hevesini atmak için ve ogrenmek için iyi bareleri vb Yalandan bir iki solo atarsın Öğrendikten sonra geçersin iyi bir gitara.
Bildiğim kadarıyla elektro öğrenmek zor. Şuan öğrenmek için çok uçuk bişey düşünmüyorum zaten. Eğer öğrenebilirsem üst seviye bir gitara geçiş yapacağım.

Bildiğim kadarıyla elektro öğrenmek zor. Şu an öğrenmek için çok uçuk bir şey düşünmüyorum zaten. Eğer öğrenebilirsem üst seviye bir gitara geçiş yapacağım.

Elektro öğrenmek zor değil aksine kolay zaten bu gitarla çok fazla ilerleyemezsin solo yönünden Birkaç şey bunda zor yapılır ses bakımından yeterli bakımda ilerlediginde otomatik geçmek isteyeceksin zaten Şahsen Eger öğrenme azmin varsa Devam edeceksen Güzel bir gitar al tonlari iyi olan Sonra değişmek zorunda kalma şu sıralar bayağı çıkıyor fiyatları.

Elektro öğrenmek zor değil aksine kolay zaten bu gitarla çok fazla ilerleyemezsin solo yönünden Birkaç şey bunda zor yapılır ses bakımından yeterli bakımda ilerlediginde otomatik geçmek isteyeceksin zaten Şahsen Eger öğrenme azmin varsa Devam edeceksen Güzel bir gitar al tonlari iyi olan Sonra değişmek zorunda kalma şu sıralar bayağı çıkıyor fiyatları.
Önerebileceğin bir gitar var mı?

Onun harici amfi de gitar kadar önemli gitarın ne kadar iyi olursa olsun duzgun amfi olmadan düzgün Ses alamazsın 2. El 5bin liralık çok iyi amfiler var içinde bir sürü modlari var.

Bütçen ne kadara kadar çıkarsa.
Amfiyi 0 almayı düşünmüyorum zaten. İkinci el teiz bir amfi bulursam onu alacağım ama kulaklıkta almam gerekecek sanırım. Apartmanın yalıtımları maalesef çok iyi değil.

Onun harici amfi de gitar kadar önemli gitarın ne kadar iyi olursa olsun duzgun amfi olmadan düzgün Ses alamazsın 2. El 5bin liralık çok iyi amfiler var içinde bir sürü modlari var.

Bütçen ne kadara çıkarsa söyle onereyim.
Gitar için 5000-9000 arası bişey düşünüyorum.

Uzun zamandır gitar öğrenmek istiyorum ve elektro gitara takıntım var başlangıç için Squier MM Strat Hard Tail uygun bir gitar mı? Değilse önerebileceğiniz gitarlar nelerdir?

Bu attığım seninkinden iyi ton bakımından.

Kendim denemiştim mağazasında.

Bu attığım seninkinden iyi ton bakımından.

Kendim denemiştim mağazasında.
Sağol hocam. Peki tellerde 09-46 ve 11-48 olarak iki farklı tel gördüm sitede. Farkları nedir? Tonu ve çalışı çok etkiliyor mu? Gitarı alırken stand, çanta, askı, pena ve yedek telleride almak istiyorum.

Sağ ol hocam. Peki tellerde 09-46 ve 11-48 olarak iki farklı tel gördüm sitede. Farkları nedir? Tonu ve çalışı çok etkiliyor mu? Gitarı alırken stant, çanta, askı, pena ve yedek telleride almak istiyorum.

9.50 tam ideal olan tellerde Çok kalın olanlar rahatsız eder onları zaten daha çok Metal grupları kullanıyor çok Fazla ince olunca da kopacak gibi his verir 9
50 tel al en ideali o

Technopat Haberler

Geri
Yukarı