Şahsen gitara, elektro veya akustik gitar ile başlanmasını ben pek tavsiye etmem, pek verimli bir sonuç alamazsınız ve tahminen edindindiğiniz bu heves yarıda kesilir. Bu yüzden giriş-orta seviye bir klasik gitar ile çok daha mutlu olursunuz çünkü eliniz daha kolay alışır ve elektro gitara göre çok daha iyi performans gösterirsiniz, tellerin yumuşak olması, perde aralarının geniş olması vs gibi unsurlar ile daha rahat edersiniz.Merhaba. Başlangıç seviyesi için gitar arıyorum. Gitar çalmayı bilmiyorum direkt elektrogitar ile başlayacağım 2000TL-6000TL arası giriş seviye elektrogitar önerebiliri misiniz?
Şahsen gitara, elektro veya akustik gitar ile başlanmasını ben pek tavsiye etmem, pek verimli bir sonuç alamazsınız ve tahminen edindindiğiniz bu heves yarıda kesilir. Bu yüzden giriş-orta seviye bir klasik gitar ile çok daha mutlu olursunuz çünkü eliniz daha kolay alışır ve elektro gitara göre çok daha iyi performans gösterirsiniz, tellerin yumuşak olması, perde aralarının geniş olması vs gibi unsurlar ile daha rahat edersiniz.
Elektro gitara geçmek için kişisel bir nedeniniz yok ise klasik gitar sizin ileride müziğe olan yönünüzü değiştirebilir, belki akustik veya bas gitara olan ilginiz artar ya da piyanoya bir merak bile sarabilir sizi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.