Valla hocam fiyatına göre gerçekten güzel duruyor beğendim, yalnız bu yurtdışı alışverişinde patlamayalim, ben daha önce alışveriş yapmadım yurtdışından, bı bilginiz var mı?
Vallahi hocam fiyatına göre gerçekten güzel duruyor beğendim, yalnız bu yurt dışı alışverişinde patlamayalim, ben daha önce alışveriş yapmadım yurt dışından, bir bilginiz var mı?
Aldım hocam eyvallah, Türkiye'den aldım arada 200-250 lira gibi bi fark oldu o kadarı önemli değildi benim için. Teşekkür ederim.Aynı ürünün pembesini kullanıyorum 2 aydır. Toplam 8-10 günde elime geçti. Gönderici Amazon olduğu için yurt içi gönderisi gibi sadece 1 sefer ödeme yapıp, kargo bekleyeceksiniz. Ürün benim çok hoşuma gidiyor. 3 metre kablosu var ve kaliteli. Pişman olmazsınız.
Xbox edition mı aldınız? Düz hali de var bunun, o da güzeldir ama kablosu 2 metre.Aldım hocam eyvallah, Türkiye'den aldım arada 200-250 lira gibi bi fark oldu o kadarı önemli değildi benim için. Teşekkür ederim.
galiba aynı değil hocam.Xbox edition mı aldınız? Düz hali de var bunun, o da güzeldir ama kablosu 2 metre.
Bu düz hali, 2 metre kablosu onun dışında kulaklık girişi falan yok ama ben zaten kullanmıyorum o girişi. Malzeme kalitesi aynı mı onu bilmiyorum ama memnun kalırsınız bundan da.
Anladım, o zaman biraz pahalıya geldi bana hesabı yanlış yapmışım .dBu düz hali, 2 metre kablosu onun dışında kulaklık girişi falan yok ama ben zaten kullanmıyorum o girişi. Malzeme kalitesi aynı mı onu bilmiyorum ama memnun kalırsınız bundan da.
kulaklık olayı mühim değil ya, zaten hdmi ile tv bağlıyorum pc yanımda oluyor cok dert değil onlar.Anladım, o zaman biraz pahalıya geldi bana hesabı yanlış yapmışım .d
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.