Hocam EBA canlı ders yapıyor bunu, kaldırmanın iki yolunu biliyorum. Kayıt defterinden silmek ve CC cleaner yükleyip onun başlangıç uygulamaları yerinden silmek.
Sadece EBA canlı ders degil, sebit canlı derste de oluyor ben yaklaşık 3 ay önce fark ettim.
Hocam bu farklı bir şey sizin dediğiniz gibi çözülmüyor canlı ders uygulamalarının eseri.
Şimdi hiçbir uygulama yüklemeden nasıl kaldırılacağını söyleyeceğim. Öncelikle kayıt defterini açıyoruz. Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run.
Orada bir Zoom değeri olacak onu sileceksiniz. Diğer yöntem de CCleaner yükleyip onun başlangıç menüsünden kaldirmak. İlk gordugumde çok korkmuştum fakat çok arastirdim, çok denedim. Bunun canlı ders uygulamalarından kaynaklandığını anladım. En az 10 tane arkadasimin, yakınımın bilgisayarını kontrol ettim hepsinde durum ayni. Siz de konuyu açan arkadaşın dediği gibi ayarlar menüsündeki başlangıç uygulamalarına girin, bir görünümuyor, bir görünüyor(eğer sisteminizde EBA varsa) ve her seferinde değişiyor.
Silinecek değer en alttaki "Zoom"