Çözüldü Başlangıç uygulamarında bilinmeyen uygulama var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Picklebrk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400h
Rtx 3050ti
1 tb m2 ssd
16 gb ram
Ekran görüntüsü 2024-08-10 143139.png

Ekran görüntüsünde olduğu gibi 2 tane uygulama var fakat ikisinin de dosya konumu açılmıyor. Bilgisi olan var mı?

Çözüm
Arama kısmına ''Regedit'' yazıp bu iki konuma gidin ve anahtarları kontrol edin. Eğer sizin bilginiz dışında bir şey var ise silin.

''HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run''
''HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run''

Eğer Adware yemişseniz Görev Zamanlayıcısını açıp orada da kayıt defterine tekrardan anahtar yazacak bir görev verilmiş olabilir orayı da kontrol etmelisiniz.
Arama kısmına ''Regedit'' yazıp bu iki konuma gidin ve anahtarları kontrol edin. Eğer sizin bilginiz dışında bir şey var ise silin.

Eğer Adware yemişseniz Görev Zamanlayıcısını açıp orada da kayıt defterine tekrardan anahtar yazacak bir görev verilmiş olabilir orayı da kontrol etmelisiniz.

Çözüm

Teşekkürler, dediğiniz konumlardan belirli dosyaları sildim sorun çözüldü gibi görünüyor.

Teşekkürler, dediğiniz konumlardan belirli dosyaları sildim sorun çözüldü gibi görünüyor.
Sorununuz çözülmüş gibi görünebilir. Fakat Görev Zamanlayıcısını bir kontrol etmenizi öneririm. Genellikle bu tür şeyler silinen programlardan kalıntılar oluyor fakat nadiren bir Adware olabilir. Bu da ileride tekrardan geri oluşabileceği anlamına geliyor.

Sorununuz çözülmüş gibi görünebilir. Fakat Görev Zamanlayıcısını bir kontrol etmenizi öneririm. Genellikle bu tür şeyler silinen programlardan kalıntılar oluyor fakat nadiren bir Adware olabilir. Bu da ileride tekrardan geri oluşabileceği anlamına geliyor.
Oraya da baktım ama bilmediğim bir girdi görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı