Teşekkürler, dediğiniz konumlardan belirli dosyaları sildim sorun çözüldü gibi görünüyor.Arama kısmına ''Regedit'' yazıp bu iki konuma gidin ve anahtarları kontrol edin. Eğer sizin bilginiz dışında bir şey var ise silin.
''HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run''
''HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run''
Eğer Adware yemişseniz Görev Zamanlayıcısını açıp orada da kayıt defterine tekrardan anahtar yazacak bir görev verilmiş olabilir orayı da kontrol etmelisiniz.
Sorununuz çözülmüş gibi görünebilir. Fakat Görev Zamanlayıcısını bir kontrol etmenizi öneririm. Genellikle bu tür şeyler silinen programlardan kalıntılar oluyor fakat nadiren bir Adware olabilir. Bu da ileride tekrardan geri oluşabileceği anlamına geliyor.Teşekkürler, dediğiniz konumlardan belirli dosyaları sildim sorun çözüldü gibi görünüyor.
Oraya da baktım ama bilmediğim bir girdi görmedim.Sorununuz çözülmüş gibi görünebilir. Fakat Görev Zamanlayıcısını bir kontrol etmenizi öneririm. Genellikle bu tür şeyler silinen programlardan kalıntılar oluyor fakat nadiren bir Adware olabilir. Bu da ileride tekrardan geri oluşabileceği anlamına geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.