Deriznogad Femtopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 Sevgili dostlar; Bilgisayarımızda başlangıçta açılan programlara karar verdik ve ekledik, çıkardık. Peki bunlar arasında bir sıralama yapabiliyor muyuz? Ya da ilk çalışacak uygulamaya karar verebiliyor muyuz? Teşekkürler, iyi forumlar.
Sevgili dostlar; Bilgisayarımızda başlangıçta açılan programlara karar verdik ve ekledik, çıkardık. Peki bunlar arasında bir sıralama yapabiliyor muyuz? Ya da ilk çalışacak uygulamaya karar verebiliyor muyuz? Teşekkürler, iyi forumlar.
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #2 Ben yapamazsın diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Deriznogad Femtopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #3 yagiz123123 dedi: Ben yapamazsın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de sanmıyorum ama belki bilen vardır diye yazdım. Artı 0 Eksi
yagiz123123 dedi: Ben yapamazsın diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de sanmıyorum ama belki bilen vardır diye yazdım.