Başlangıçta bulunan "Pinaview" ve "Program" uygulamaları virüs müdür?

Emirozzy

Decapat
Daha fazla  
Görev Yöneticisi başlangıçta bulunan bu iki uygulama virüs müdür? Sağ tık dosya konumu aç yapamıyorum. Kapalı olarak duruyorlar şu an. Ama içime bir şüphe düştü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptım ancak bilgisayar temiz çıktı. Sadece başlangıçta görebiliyorum bu 2 uygulamayı. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?
Arama kısmında dosyanın adını aratınca çıkıyor mu bir şey?

Arama kısmında dosyanın adını aratınca çıkıyor mu bir şey?
Hayır c: diskinde hiç bir şekilde bulamadım. Bir zamanlar virüs bulaştırılmıştı bilgisayarıma onları sildikten sonra kalıntı olarak başlangıçta kaldıklarını düşünüyorum. Ama yine de onları orada görünce rahatsız olmuyorum değil.

Hayır c: diskinde hiç bir şekilde bulamadım. Bir zamanlar virüs bulaştırılmıştı bilgisayarıma onları sildikten sonra kalıntı olarak başlangıçta kaldıklarını düşünüyorum. Ama yine de onları orada görünce rahatsız olmuyorum değil.
Muhtemelen kalıntıdır dediğin gibi. Nasıl kaldırabileceğini bilmiyorum. :(

Muhtemelen kalıntıdır dediğin gibi. Nasıl kaldırabileceğini bilmiyorum. :(
Teşekkürler yine de. ben de internette bayağı araştırdım ama hiç bir sonuç bulamadım.

Bu arada Pinaview isimli uygulamayı başlangıçtan silmeyi WhatInStartup ile başardım başına gelipde silemeyen vardır diye eklemek istedim. Ancak Program isimli uygulama hala duruyor ona bir çözüm bulamadım.

Son düzenleme:
Teşekkürler yine de. Ben de internette bayağı araştırdım ama hiçbir sonuç bulamadım.

Bu arada pinaview isimli uygulamayı başlangıçtan silmeyi whatınstartup ile başardım başına gelipde silemeyen vardır diye eklemek istedim. Ancak program isimli uygulama hala duruyor ona bir çözüm bulamadım.

Merhaba öncellikle. Bu durumu ben yaşadım program için teşekkürler Windows + r yapip Regedit yaz o kısımdan sonra Pinaview'i arat başlangıçda pinaview gözükür oradanda sağ tık sil yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı