Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptım ancak bilgisayar temiz çıktı. Sadece başlangıçta görebiliyorum bu 2 uygulamayı. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?Evet. Malwarebytes linki: pinaview.com
Arama kısmında dosyanın adını aratınca çıkıyor mu bir şey?Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptım ancak bilgisayar temiz çıktı. Sadece başlangıçta görebiliyorum bu 2 uygulamayı. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?
Hayır c: diskinde hiç bir şekilde bulamadım. Bir zamanlar virüs bulaştırılmıştı bilgisayarıma onları sildikten sonra kalıntı olarak başlangıçta kaldıklarını düşünüyorum. Ama yine de onları orada görünce rahatsız olmuyorum değil.Arama kısmında dosyanın adını aratınca çıkıyor mu bir şey?
Muhtemelen kalıntıdır dediğin gibi. Nasıl kaldırabileceğini bilmiyorum.Hayır c: diskinde hiç bir şekilde bulamadım. Bir zamanlar virüs bulaştırılmıştı bilgisayarıma onları sildikten sonra kalıntı olarak başlangıçta kaldıklarını düşünüyorum. Ama yine de onları orada görünce rahatsız olmuyorum değil.
Teşekkürler yine de. ben de internette bayağı araştırdım ama hiç bir sonuç bulamadım.Muhtemelen kalıntıdır dediğin gibi. Nasıl kaldırabileceğini bilmiyorum.![]()
Teşekkürler yine de. Ben de internette bayağı araştırdım ama hiçbir sonuç bulamadım.
Bu arada pinaview isimli uygulamayı başlangıçtan silmeyi whatınstartup ile başardım başına gelipde silemeyen vardır diye eklemek istedim. Ancak program isimli uygulama hala duruyor ona bir çözüm bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.