HiJuniO7R Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 360 Çözümler 4 3 Temmuz 2021 #1 Bugün PC'yi açtığım zaman CMD ekranı 1 salise açılıp hemen kapandı. Saliselik bir olay yani fakat bilgisayarı kullanmaya hiçbir sorunum olmadan direkt başlayabiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2021
Bugün PC'yi açtığım zaman CMD ekranı 1 salise açılıp hemen kapandı. Saliselik bir olay yani fakat bilgisayarı kullanmaya hiçbir sorunum olmadan direkt başlayabiliyorum.
emir erdem Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 1 3 Temmuz 2021 #11 HiJuniO7R dedi: Eki Görüntüle 1094659 Güvenlik duvarım var ve sorun bulmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam anti virüsler okey diyorsa sıkıntı yoktur. Artı 0 Eksi
HiJuniO7R dedi: Eki Görüntüle 1094659 Güvenlik duvarım var ve sorun bulmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam anti virüsler okey diyorsa sıkıntı yoktur.
KS KS HiJuniO7R Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 360 Çözümler 4 3 Temmuz 2021 #12 METANİC dedi: Driver falan yüklediysen olabilir veya gerekli bir program başladıysa istersen Malwarebytes ile tarama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... En son GTA 5 indirıyordum epic gamesten Artı 0 Eksi
METANİC dedi: Driver falan yüklediysen olabilir veya gerekli bir program başladıysa istersen Malwarebytes ile tarama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... En son GTA 5 indirıyordum epic gamesten