Çözüldü Başlangıçta "disk onarılıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Bursa
RAM
16GB DDR4
SSD veya HDD modeli
Samsung Evo 500GB M.2 SSD
Ekran kartı
RX 570 8GB
Anakart
Tuf Gaming X570-PLUS (Wİ-Fİ)
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 3.95 GHz
Merhaba,

God of War oynuyordum oyun birden dondu bende CTRL + alt + delete yapıp Görev Yöneticisi'ni açtım fakat Görev Yöneticisi de dondu, bende sonra çareyi PC'yi yeniden başlatmakla buldum.
Yeniden başlattıktan sonra Windows açıldı sağ altta "sürücü hatalı onarmak için yeniden başlatın" diye bildirim çıktı bende bildirime basıp yeniden başlattım, sonra PC başlarken döner yerde "disk onarılıyor disk C" dedi, sonra PC açıldı, başka gün sonra PC'yi açtığım da PC açılırken yükleme ekranında "disk onarılıyor 5 saniye bekleyin" deyip PC açılıyor, bunu her PC açtığımda yapıyor.
Disk mi bozuldu anlamadım? Nasıl çözerim bunu.

Çözüm
Aramaya regedit yazın ve çalıştırın. HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager yoluna gidin. BootExecute girdisinde autocheck autochk * komutu yazmalı, bu komutu sildiğinizde her açılışta disk onarımı yapmayacaktır.
Merhaba,

God of War oynuyordum oyun birden dondu bende CTRL + alt + delete yapıp Görev Yöneticisi'ni açtım fakat Görev Yöneticisi de dondu, bende sonra çareyi PC'yi yeniden başlatmakla buldum.
Yeniden başlattıktan sonra Windows açıldı sağ altta "sürücü hatalı onarmak için yeniden başlatın" diye bildirim çıktı bende bildirime basıp yeniden başlattım, sonra PC başlarken döner yerde "disk onarılıyor disk C" dedi, sonra PC açıldı, başka gün sonra PC'yi açtığım da PC açılırken yükleme ekranında "disk onarılıyor 5 saniye bekleyin" deyip PC açılıyor, bunu her PC açtığımda yapıyor.
Disk mi bozuldu anlamadım? Nasıl çözerim bunu.

Bu yazılım ile SSD nizi kontrol edebilir misiniz?

Bu yazılım ile SSD nizi kontrol edebilir misiniz?

İndirip kurdum açtım.

1652393454963.png

Aramaya regedit yazın ve çalıştırın. HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager yoluna gidin. BootExecute girdisinde autocheck autochk * komutu yazmalı, bu komutu sildiğinizde her açılışta disk onarımı yapmayacaktır.

Çözüm
Aramaya Regedit yazın ve çalıştırın. hkey_local_machıne \SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager yoluna gidin. Bootexecute girdisinde autocheck autochk * komutu yazmalı, bu komutu sildiğinizde her açılışta disk onarımı yapmayacaktır.

Dediğinizi yaptım oldu teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı