Başlangıçta fullbody antrenman yapmak önemli mi?

Yani yeni başladığım için 1 ay daha FB değilmi? Bir kaç kişide böyle demişti. Yeni olduğum için daha mı hızlı gelişirim FB'de?

Aynen, öyle denilebilir gibi .
Bir de hocam ben 183 boyundayım 84 kiloyum 15 yaşındayım. Okul açılana kadar 77 kilo falan olabilir miyim full FB yapsam ve 500 kalori açık bıraksam her gün? Sanırım boyuma göre 77 kilo olmam lazım. Bir de 77 kilo olsam bile bu kilo kaybında yağlar gider değil mi? Kaslara bir şey olmaz yani.

@ANON1M

Son düzenleme:

Kilo kaybetmek daha çok cardio ile alakalı, ağırlık antrenmanı ile beraber yaparsan çok etkisi olur.
Aynı zamanda ağırlık antrenmanı da yaparsan, yağlar gider denebilir .
Bol protein ve yeşillik yemen lazım. Karbonhidrat ve yağı kısacaksın, gene yiyeceksin karbonhidratı ama çok değil.
Antrenmanının sonlarına da cardio eklersen 30-40 dakikalık kalori açığı bırakmak için çok faydalı olur.

Bir de hocam son sorum. Ben dün göğüs ön kol yaptım. Kollar bayağı acıyor. Ben Pazartesi Çarşamba Cuma Cumartesi gitsem ve FB yapsam nasıl olur? Bir dahaki gidişimde hocaya split antrenmanın çok yorduğunu söyleyeceğim. Bir de FB yaptığım günler Biceps Curl Bench Press yapabilir miyim? En sevdiğim iki hareket bunlar

Yeni bir program lazım sana tabii. FB yapacağım diye ondan bundan yapma .
Bu gün bastın mı? Anlayamadım o mevzuyu.
Tabii ki de Curl ve Bench Press yapabilirsin.

FB programım iyiydi de ben bugün gidersem bacak mı çalışayım FB mi? Gitmemek saçma demişsinizde hocam FB'de kollarla hareket yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…