Saytomo Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahları öğrenci akşamları ... 11 Mayıs 2020 #11 Yiğit Mirza Çetin dedi: Assagıdan görev cubugundan sag tıklayın görev yoneticisini acın sonra diğer ayrıntılar deyin Baslangıc menüsüne girip acılan programı bulup devre dışı bırakın İsterseniz ekran kaydı atayım Yapabildinizmi Genişletmek için tıkla... Yaptım ya sonra?
Yiğit Mirza Çetin dedi: Assagıdan görev cubugundan sag tıklayın görev yoneticisini acın sonra diğer ayrıntılar deyin Baslangıc menüsüne girip acılan programı bulup devre dışı bırakın İsterseniz ekran kaydı atayım Yapabildinizmi Genişletmek için tıkla... Yaptım ya sonra?
Yiğit Mirza Çetin Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #12 Saytomo dedi: Yaptım ya sonra? Genişletmek için tıkla... Eger gameloopta yüksek ve etkin yazıyorsa onu devre dısı bırakın
Saytomo dedi: Yaptım ya sonra? Genişletmek için tıkla... Eger gameloopta yüksek ve etkin yazıyorsa onu devre dısı bırakın