Bilgisayariniz laptop yada masaüstü müiçinde Windows 7 x64 yüklü olan bir belleğim var. Bunu nasıl yapabilirim yapacaksam?
Masaüstü.Bilgisayariniz laptop yada masaüstü mü
İçinde Windows 7 X64 yüklü olan bir belleğim var. Bunu nasıl yapabilirim yapacaksam?
F8 olduğunu biliyorum. Daha bugün aynı işlemi yaptım. Ama sanırım yanlış harddiske yaptım çünkü şuan iki tane Windows 7 var.Tamamdır şimdi bilgisayarınız boot menü tuşunu bilmeniz gerekecek bütün F1'den F12'ye kadar olan tuşları ve ESC ve delete tuşarınıda mutlaka biri olacaktır oradan flash belleğiniz seçip boot edin.
Tam detaylı video veya başka birşey gibi şeylerden var mı? Tam anlayamadım.Flash belleginizle temiz bir kurulum yapın windowsu tekrardan yükleyin ztn yükleme ekranında iki tane disk gözükür bir tanesine windowsu kurarsınız diğer diskide hali hazırda tekrardan biçimlendirirsiniz.
Sanırım. Çok bilgim yok bu işlerleDiski temizlemeden kurulum mu yaptınız?
F8 olduğunu biliyorum. Daha bugün aynı işlemi yaptım. Ama sanırım yanlış hard diske yaptım çünkü şu an iki tane Windows 7 var.
Video veya detaylı bir forum gibi birşey var mı?Tamam yine aynı işlem ile gelip oradan özel yerini seçin ve bütün diskleri teker teker silin (önemli verileriniz yoksa) sildikten sonra en üstteki diski seçip yeni deyip alanları oluşturun aynı işlemi 2. diskinize de uygulayın. Sonra 2. diskinizi biçimlendirin ve 1. diskinizi seçip formatı atın.
Tam detaylı video veya başka bir şey gibi şeylerden var mı? Tam anlayamadım.
Sanırım. Çok bilgim yok bu işlerle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.