s1by Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AN 515-46 Ryzen7 6800H RTX 3060 140W 1X16 4800Mhz DDR5 RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2023 #1 MSConfig'den de denedim ama çözemedim sorunu. Çözümünü bilen var mıdır?
Çözüm Webcam kullanan insan 12 Nisan 2023 s1by dedi: Yok zaten hocam ondan MSConfig'i denedim. Genişletmek için tıkla... Tekrar MSCONFİG'e girip Hizmetler'e bakın, belki oradadır. Bilmediğiniz şeyi de kapatmayın, mümkün mertebe buraya sorun.
s1by dedi: Yok zaten hocam ondan MSConfig'i denedim. Genişletmek için tıkla... Tekrar MSCONFİG'e girip Hizmetler'e bakın, belki oradadır. Bilmediğiniz şeyi de kapatmayın, mümkün mertebe buraya sorun.
M MAD23 Hectopat Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 453 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 , Rx 580 , A320m-k , 8gb corsair venegance ram. Cinsiyet Erkek Meslek Bİlgi İşlem Elemanı / IT Staff 12 Nisan 2023 #2 Program içersinde bir ayarı olabilir örnek olarak discord kendi içersinde ayarı var. Artı 0 Eksi
Zhek4 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 12 Nisan 2023 #3 Görev yöneticisinden de denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS s1by Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AN 515-46 Ryzen7 6800H RTX 3060 140W 1X16 4800Mhz DDR5 RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2023 #4 Zhek4 dedi: Görev Yöneticisi'nden de denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet uygulamalar gözükmüyor ama orada ayrıca Microsoft Team'si kapatmama rağmen geri açılıyor. MAD23 dedi: Program içerisinde bir ayarı olabilir örnek olarak Discord kendi içerisinde ayarı var. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı aynısı Steam için de geçerli. Artı 0 Eksi
Zhek4 dedi: Görev Yöneticisi'nden de denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet uygulamalar gözükmüyor ama orada ayrıca Microsoft Team'si kapatmama rağmen geri açılıyor. MAD23 dedi: Program içerisinde bir ayarı olabilir örnek olarak Discord kendi içerisinde ayarı var. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı aynısı Steam için de geçerli.
Zhek4 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 12 Nisan 2023 #5 s1by dedi: Evet uygulamalar gözükmüyor ama orada ayrıca Microsoft Team'si kapatmama rağmen geri açılıyor. İşe yaramadı aynısı Steam için de geçerli. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi>başlangıç>durum> devre dışı bırak. Deneyin. Artı 0 Eksi
s1by dedi: Evet uygulamalar gözükmüyor ama orada ayrıca Microsoft Team'si kapatmama rağmen geri açılıyor. İşe yaramadı aynısı Steam için de geçerli. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi>başlangıç>durum> devre dışı bırak. Deneyin.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 12 Nisan 2023 #6 Windows 7'den sonra başlatma hizmetleri MSCONFIG'den görev yöneticisine taşındı. Görev Yöneticisi > Başlatma kontrol edin. Artı 0 Eksi
Windows 7'den sonra başlatma hizmetleri MSCONFIG'den görev yöneticisine taşındı. Görev Yöneticisi > Başlatma kontrol edin.
KS KS s1by Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AN 515-46 Ryzen7 6800H RTX 3060 140W 1X16 4800Mhz DDR5 RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2023 #7 Webcam kullanan insan dedi: Windows 7'den sonra başlatma hizmetleri MSConfig'den görev yöneticisine taşındı. Görev Yöneticisi > başlatma kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Yok zaten hocam ondan MSConfig'i denedim. Zhek4 dedi: Görev yöneticisi>başlangıç>durum> devre dışı bırak. Deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam o uygulamalr başlangıçta gözükmüyor sıkıntı orada. Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Windows 7'den sonra başlatma hizmetleri MSConfig'den görev yöneticisine taşındı. Görev Yöneticisi > başlatma kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Yok zaten hocam ondan MSConfig'i denedim. Zhek4 dedi: Görev yöneticisi>başlangıç>durum> devre dışı bırak. Deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam o uygulamalr başlangıçta gözükmüyor sıkıntı orada.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 12 Nisan 2023 #8 s1by dedi: Yok zaten hocam ondan MSConfig'i denedim. Genişletmek için tıkla... Tekrar MSCONFİG'e girip Hizmetler'e bakın, belki oradadır. Bilmediğiniz şeyi de kapatmayın, mümkün mertebe buraya sorun. Artı 0 Eksi Çözüm
s1by dedi: Yok zaten hocam ondan MSConfig'i denedim. Genişletmek için tıkla... Tekrar MSCONFİG'e girip Hizmetler'e bakın, belki oradadır. Bilmediğiniz şeyi de kapatmayın, mümkün mertebe buraya sorun.
KS KS s1by Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AN 515-46 Ryzen7 6800H RTX 3060 140W 1X16 4800Mhz DDR5 RAM 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2023 #9 Webcam kullanan insan dedi: Tekrar MSConfig'e girip Hizmetler'e bakın, belki oradadır. Bilmediğiniz şeyi de kapatmayın, mümkün mertebe buraya sorun. Genişletmek için tıkla... Microsoft Teams olmadı ama diğer uygulamalar oldu Team'si de kaldrıdım kullanmıyorum zaten. Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Tekrar MSConfig'e girip Hizmetler'e bakın, belki oradadır. Bilmediğiniz şeyi de kapatmayın, mümkün mertebe buraya sorun. Genişletmek için tıkla... Microsoft Teams olmadı ama diğer uygulamalar oldu Team'si de kaldrıdım kullanmıyorum zaten.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 12 Nisan 2023 #10 s1by dedi: Microsoft Teams olmadı ama diğer uygulamalar oldu Team'si de kaldrıdım kullanmıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözüldüğüne sevindim, iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
s1by dedi: Microsoft Teams olmadı ama diğer uygulamalar oldu Team'si de kaldrıdım kullanmıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Sorununuzun çözüldüğüne sevindim, iyi sosyaller.