Tekrar MSCONFİG'e girip Hizmetler'e bakın, belki oradadır. Bilmediğiniz şeyi de kapatmayın, mümkün mertebe buraya sorun.Yok zaten hocam ondan MSConfig'i denedim.
Görev Yöneticisi'nden de denediniz mi?
Program içerisinde bir ayarı olabilir örnek olarak Discord kendi içerisinde ayarı var.
Evet uygulamalar gözükmüyor ama orada ayrıca Microsoft Team'si kapatmama rağmen geri açılıyor.
İşe yaramadı aynısı Steam için de geçerli.
Windows 7'den sonra başlatma hizmetleri MSConfig'den görev yöneticisine taşındı. Görev Yöneticisi > başlatma kontrol edin.
Görev yöneticisi>başlangıç>durum> devre dışı bırak. Deneyin.
Tekrar MSCONFİG'e girip Hizmetler'e bakın, belki oradadır. Bilmediğiniz şeyi de kapatmayın, mümkün mertebe buraya sorun.Yok zaten hocam ondan MSConfig'i denedim.
Tekrar MSConfig'e girip Hizmetler'e bakın, belki oradadır. Bilmediğiniz şeyi de kapatmayın, mümkün mertebe buraya sorun.
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim, iyi sosyaller.Microsoft Teams olmadı ama diğer uygulamalar oldu Team'si de kaldrıdım kullanmıyorum zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.