Başlangıçta SrtTrail.txt hatası

Alisadiq

Centipat
Selam aleykum. Bilgisayar calisirken isiklar birden gitti. UPS de bozuk .CoK fazla tutamadi kapatmak için. Neyse, işiklar gelince bilgisayari actim. Bu ekran geldi. Internette tum videolara baktim neredeyse ama olmadi. USB bellege Win 10 flash etmistim, onunla bilgisayari onar kismindan onarmaya calistim, yine onarmadi. "Bootrec / fixboot" komutu girince erisim engellendi diyor. Bunun icin de birkac videoya baktim. Videolarin birinde select volume kisminta list partdan bir vol seciyor 500 MB falan, o bende yok. Rastgele bir vol seciyorum, tum islemleri yapiyorum, yine erisim engellendi diyor.

Bilgisayarimda 3 Windows kurulu, 2 tane Win 7, 1 tane 10. Diger 2'sini kullanarak bunu onarabilir miyim? Direkt formatlamak istemiyorum.
1540544509439.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun hayla devam ediyor mu yardıma ihtiyacım var bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz ve rica etsem kendi açtığım konuya da bakar mısınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı