Başlangıçtaki Btweb virüs müdür?

efesnbl27

Femtopat
Merhaba ben Bittorent indirmiştim. Geri sildim ama silmeme rağmen başlangıcımda bu var, sizce bu nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,1 KB · Görüntüleme: 442
Merhaba ben Bittorent indirmiştim. Geri sildim ama silmeme rağmen başlangıcımda bu var, sizce bu nedir?
Bittorent web indirmesine yardımcı olamak için gereken bir uygulama. Kaldırdığınıza göre orada durması sizin için bir sorun teşkil etmiyor.

Korsana destek vermiyoruz diyecekler için söyleyeyim, Bittorrent gibi uygulamalar sadece korsan içerik indirme amaçlı değildir.

Başka ne gibi bir işlevi var? Yanlış anlamayın hocam hiç bilmiyorum ve kullanmadım. Sadece korsan oyun, uygulama ve film indirmek için sanıyordum.

Başka ne gibi bir işlevi var? Yanlış anlamayın hocam hiç bilmiyorum ve kullanmadım. Sadece korsan oyun, uygulama ve film indirmek için sanıyordum.
Film, müzik, arşiv ve daha bir çok dosyalarınızı indirmenize yarıyor.

Korsana destek vermiyoruz diyecekler için söyleyeyim, BitTorrent gibi uygulamalar sadece korsan içerik indirme amaçlı değildir.

Çok teşekkürler.

Bittorent web indirmesine yardımcı olamak için gereken bir uygulama. Kaldırdığınıza göre orada durması sizin için bir sorun teşkil etmiyor.

Çok teşekkürler.

GNU/Linux dağıtımlarının ISO dosyalarını indiriyorum ben mesela. Temel olarak bir dosya paylaşım ağı. Tek bir sunucuya yük bindirilmeyip gönüllü seederlar aracılığıyla dosyayı birden fazla kişiden parça parça indiriyorsunuz ve sonradan bu parçalar birleştiriliyor. Ne kadar kişiye bağlanırsanız o kadar hızlı iniyor. Dosya indikten sonra siz de seeder oluyorsunuz ve dosyayı otomatik olarak paylaşmaya başlıyorsunuz. İsterseniz torrenti listeden kaldırarak veya torrent istemcisini kapatarak bu ağdan ayrılabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı