Çözüldü Başlangıçtaki update.exe nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BELOO

Kilopat
Daha fazla  
Biraz kasma olduğu için başlangıç kısmına girdim ve bakayım dedim Update.exe gördüm sağ tıklayınca dosya konumu da açılmıyor. Daha önce de konusu açılmış ama kimse bulamamış sebebi nedir? Bi yardımcı olur musunuz rica etsem?
asdasdasdasd.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanırım IDM korsan kullanıyorsun korsan kullanma. Bir iki kere denemişsin Defender seni uyarmış.

Onun dışında herhangi bir zararlı yazılım felan göremedim.

Bu arada sisteminizde bir güvenlik yazılımı bulunmuyor. Sisteme iyi bir güvenlik yazılımı kurun.

O gösterdiğiniz şey de zararlı değil. Her şeye rağmen emin olmak için rapor istedim.
Önemi yok. Siz sadece dediklerimi yapın. Rehberde yazıyor nelerin yapılması gerektiği.

Tamamdır şimdi anladım işlemler az kaldı bitiyor hemen yükleyeceğim.
Önemi yok. Siz sadece dediklerimi yapın. Rehberde yazıyor nelerin yapılması gerektiği.
Buyrun lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Tamamdır şimdi anladım işlemler az kaldı bitiyor hemen yükleyeceğim.

Buyrun lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Lütfen unutmayın beni :(

Son düzenleme:
Sanırım IDM korsan kullanıyorsun korsan kullanma. Bir iki kere denemişsin Defender seni uyarmış.

Onun dışında herhangi bir zararlı yazılım felan göremedim.

Bu arada sisteminizde bir güvenlik yazılımı bulunmuyor. Sisteme iyi bir güvenlik yazılımı kurun.

O gösterdiğiniz şey de zararlı değil. Her şeye rağmen emin olmak için rapor istedim.

Çözüm

Onun dışında herhangi bir zararlı yazılım falan göremedim.

Çok teşekkür ederim sildim hemen. Ücretsiz güzel bir virüs programı var mı bildiğiniz?

Çok teşekkür ederim sildim hemen. Ücretsiz güzel bir virüs programı var mı bildiğiniz?
Normalde ücretli olan iki yazılım şu anda 3 aylığına ücretsiz. İkisinden birini indirip kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı