devre dışı bıraktım bişey dahas orcam ben kayıt defteri düzenliyecesinden machine ordan microsoft sonra windows current version sonra unistall a tıkladım bilmediğim bikaç dosyayı sildim sağ tarafta ne oldukları yazmıyoduda sorun olmaz demi yanlışlıkla windows la akalı bişeyler silmemişimdir değilmiCtr+Shift+ESC tuşlarına basıp "başlangıç" kısmına gidin ve UTorrent'a sağ tıklayıp devre dışı bırak deyin.
Devre dışı bıraktım bir şey dahas orcam ben kayıt defteri düzenliyecesinden machine oradan Microsoft sonra Windows current version sonra unistall a tıkladım bilmediğim birkaç dosyayı sildim sağ tarafta ne oldukları yazmıyorduda sorun olmaz değil mi yanlışlıkla Windows'la akalı bir şeyler silmemişimdir değil mi?
yeniden açtım pc yi bişey sildiysem geri gelirmi tür yerinde rg sz fln yazıyodu ama ismi yoktu ve sağ tarafta ismi yoktu dosyanın 2 tane fln dosya vardı içindeBüyük ihtimalle sildiniz, bir yeniden başlatıp açın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.