Başlangıçtaki yabancı uygulama nedir?

Dodo1903

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Star Destroyer
Merhaba arkadaşlar, bugün öylesine gezerken fark ettim başlangıçta garip bir uygulama var. Sürekli ismi değişiyor ve bazen girdiğimde gözüküyor. Bazen girdiğimde gözükmüyor bu bir virüs mü acaba Malwarebytes ile tarattım. Defender ile tarattım ve son olarak McAfee ile tarattım bir şey bulamadılar. Zaten laptopu garantiden aldım, 2 hafta önce format atmışlar ve aldıktan sonra herhangi bir zararlı uygulama yüklemedim sadece Steam Discord Chrome vs. yardımcı olabilir misiniz? 2 tane görsel bıraktım. Bu arada görev yöneticisinden başlangıça girdiğimde gözükmüyor. Sadece aayrdan başlangıç uygulamalarına girince gözüküyor. O da dediğim gibi bazen gözüküyor, r bazen gözükmüyor ve sürekli ismi değişiyor. Bilgilendirin beni teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (28).png
    252,5 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen: Moderatör:
Autoruns yazılımı ile detaylı konumuna bakabilirsiniz.
Anlamazsanız girdiye ait bir tane ekran görüntüsü paylaşın. Araştırma yaparım.

Uzakdoğu kaynaklı yarım çevrilmiş bir android emulatör kullanıyorsanız o da olabilir.

Görüntü hatası olduğunu düşünüyorum.Bendede vardı kendi kendine kayboldu.
Cevaplarınız için teşekkür ederim öncelikle ama sanırım cidden eba canlı ders ve zoom yüzünden çünkü bu sorun çoğu kişi de varmış
girdi derken biraz açar mısınız?

Başlangıç öğesine ait çıkan sonuçtan bahsediyorum. Örnek olarak aşağıdaki gibi ekran görüntüsü paylaşın.

Başlangıç öğesine ait çıkan sonuçtan bahsediyorum. Örnek olarak aşağıdaki gibi ekran görüntüsü paylaşın.

Eki Görüntüle 726434

Eki Görüntüle 726434

Eki Görüntüle 726434
Cidden anlamadım istediğiniz bu mudur kusura bakmayın teknolojiyle pek aram yok

Dosya Ekleri

• 4C676ACD-5B9B-4359-8877-9694C70B40B5.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 85
Görev yöneticisine girip başlangıç kısmını açın sonra işaretlediğim yerdeki fotoğrafta hangi uygulama olduğu gözükür. İsterseniz buraya da atabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    54,1 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…