Arkadaşlar başlat çubuğum bilgisayar ekranında takılı aldı. Yani tıklanabilir halde falan değil. Gölge şeklinde SS ile göstermek isterdim ama SS aldığımda görünmüyor. Bilgisayarı yeniden başlatırken bile gölgesi duruyor. Özellikle siyah zeminli video vs izlerken inanılmaz belli oluyor sebebini bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Windows 10 bilgisayarınıza farklı ya da yerel kullanıcılar eklemek istiyorsanız, rehberimize göz atmanızda fayda var. Windows 10 ile birlikte deÄiÅen çoÄu
Kulağa Ghost Screen gibi geliyor. (Hayelet ekran, ekran yanığı) Ghost screen ise panel değişmeden düzelmez. Donanımsal bir problemdir ve monitörden kaynaklıdır. Eğer aşağıdaki örnekte olduğu gibi ise.
bir kaç gün önce ssd aldım ve laptopumun dvd sürücüsünü cıkarıp onun yerine ssd taktım. uzun zamandır temızlık yapmıyordum (5 yıldır) ve hazır açmışken temızlık yapıp termal macun yenıleyıp tekrar kapadım laptopun kasasını. daha sonra temız bır kurulum yaptım daha once 8.1 di wın 10 isosunu ındırerek usb den yukleme yaptım ve sonrasında oluştu
sorun çözüldü. yaklaşık 9 saat boyunca şu vıdeoyu acık bıraktım ve o şekilde çözümlendi