CoLdWin Megapat Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 797 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:08 #1 Merhaba başlat menüsüne tıkladığımda aşağıdaki gibi bir görüntü alıyorum. Alt çubuktaki simgelere bakarak büyüklüğünü anlayabilirsiniz. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba başlat menüsüne tıkladığımda aşağıdaki gibi bir görüntü alıyorum. Alt çubuktaki simgelere bakarak büyüklüğünü anlayabilirsiniz. Nasıl düzeltebilirim?
WtqerPosednE Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Perşembe 20:13 #2 Tablet moduna geçmiş olabilir. Artı 0 Eksi
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.726 Makaleler 4 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:15 #3 Yeniden başlatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Lusadris Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 667 Çözümler 23 Perşembe 20:23 #4 Ayarlar > Kişiselleştirme > Başlat yolundan "Başlangıç'ı tam ekran kullan" seçeneğinin işaretli olup olmadığına bakın. Eğer işaretliyse kaldırın. Artı 0 Eksi
Ayarlar > Kişiselleştirme > Başlat yolundan "Başlangıç'ı tam ekran kullan" seçeneğinin işaretli olup olmadığına bakın. Eğer işaretliyse kaldırın.
KS KS CoLdWin Megapat Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 797 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:27 #5 Baktım herhangi mod kullanmıyorum. Yeniden başlatamam işlerden dolayı, tam ekranı denedim düzelmedi. Artı 0 Eksi
Lusadris Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 667 Çözümler 23 Perşembe 20:33 #6 CoLdWin dedi: Baktım herhangi mod kullanmıyorum. Yeniden başlatamam işlerden dolayı, tam ekranı denedim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Seçenek işaretli miydi hocam? Artı 0 Eksi
CoLdWin dedi: Baktım herhangi mod kullanmıyorum. Yeniden başlatamam işlerden dolayı, tam ekranı denedim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Seçenek işaretli miydi hocam?
KS KS CoLdWin Megapat Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 797 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:47 #7 Lusadris dedi: Seçenek işaretli miydi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok değildi. Artı 0 Eksi