Başlat menüsü ve Microsoft Store açılmıyor

Elegant1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilmediğim bir nedenden dolayı başlat menüsü ve Microsoft Store açılmıyor. Hata kodu falan da göstermiyor. Tıklıyorum, hiçbir şey olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisini açın ayrıntılara gelip explorer.exe görevi sonlandırın. Sol üste dosya başlığına tıklayın ve yeni görev çalıştıra tıklayın explorer.exe yazın tamama tıklayın.

Denedim görev çubuğu kayboldu açınca geldi ama yine açılmıyor başlat menüsü ve DISM %53.7 de kaldı devam etmiyor.

Değil ama yaklaşık 2.5 aydır böyle kullanıyorum sorun yoktu yani.

Güncel olmadığı sürece sorunlar olabiliyor güncellemek en doğrusudur. Güncellemeden çözüm için alta video bırakıyorum izleyip uygulayın olmaz ise güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel olmadığı sürece sorunlar olabiliyor güncellemek en doğrusudur. Güncellemeden çözüm için alta video bırakıyorum izleyip uygulayın olmaz ise güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

videodaki başlat menüsü sorun bulucuyu kullandım ve bana.

"Microsoft.Windows.ShellExperienceHost" ve "Microsoft.Windows.Cortana" uygulamalarının doğru yüklenmeleri gerekiyor.

dedi. birdaha SFC/SCANNOW yapacağım düzelir umarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı