Başlık yanlış yazılmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın bana konu içeriği diye ban atarsınız kendiniz resmi görmezsiniz körler. İstediğiniz kadar ban atın, umrada değil. Artık saçma sapan ceza veriyorsunuz. İşlemcimin core 2 duo olduğunu görmüyor moderatör kadronuz. Mantıklı olun, başlıkta kullanılabilir ram sorunu dedim birde üste çıkıyorsunuz "Bilmem sen görüyor musun?" diye. Arkadaş bile görmüş.

@Recep Baltaş buraya bakmazsın ama baksan iyi olur. Moderatörlerinize çeki düzen verin, saçma sapan şeyler için ceza vermeyin. Bende ram kullanılabilir demişim, müthiş moderatör İlker bunu daha güzel yazmış kendi aklınca ama onu da yapamamış. Pentium ne alaka?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ha Pentium yazısı mı bu kadar rahatsız etti sizi? Intel i serisini çıkartana kadar Core 2 Duo modellerinin başında da Pentium kullanıyordu. Fakat 45nm'ye geçiş yaptığı sırada i serisini pazara sürdü ve sessiz sedasız kafa karışıklığını önlemek amacıyla Pentium ön-ekini kaldırdı. Yani ortada yanlışlık falan yok!

Bilmediğiniz bir detay yüzüne yaygara çıkartıyorsunuz. Ama bu detayı bilmemeniz gayet normal, çünkü sessiz sedasız kaldırıldı. Peki neden eskiden beri sadece Core yazısı var derseniz Pentium ibaresini "Engineering Sample" modellerde görebiliyordunuz.

Takıldığım konu o değil bana içerik ile ilgili ceza veriyorsunuz ki ram kullanılabilir sorunu demek konu içeriğiyle nasıl alakası yok anlamış değilim. Ben Intel'in sitesine baktım ikisi farklı işlemciler. Çok fark olmasada müthiş Moderatör resmi görememiş nasılsa artık, yaygara yaptığım yok.

Dimi ya? Modlara suç atmak kolay. Kendin ilk başta Pentium yazmışsın zaten. Bu arada Kullanılabilir bellek sorununu açıkca belirtmen gerek. Çeşit çeşit kullanılamayan bellek sorunu mevcut. 32 bit yüzünden olanı var, entegre grafik yüzünden olanı var, arızakı modül yüzüne olanı var. Bilmem anlatabildim mi?

Al bu da konu geçmişi:
2015-07-09 04.23.20.jpg

Hadi ya ben salağım tabi, nasıl düşünemedim? Core 2 Duo resim atıp Pentium yazdığım için çok sağ ol. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi, bir şey mi sanıyorsun kendini? Körlüğünüz buradan belli İlker Önder başlığı değiştirdi yazıyor, kendi attığını görmüyorsun. Yürü git işine ya.
Ne açıkça belirteceğim, kısaca yazdık işte.

@Recep Baltaş videolarda birde söylersiniz Technopat Sosyal'e konu açın diye. Açtığımızda böyle adamlarla uğraşıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı