Bass Müzik

Ön ve arka hoparlörlerden bahsediyorum.
Tamam anladım. :) Bende yeni sistem almak için para biriktiriyorum ama Logitech'in ses kalitesini beğenmiyorum. Alırsam kesinlikle Sony alırdım. :) Sony Center'da bir ürün görmüştüm Stereo ses veriyo ama 3000 watt. :) Tasarımı da mükemmel bass vurduğunda subwoofer'dan mavi renk ışık çıkıyodu. Ve en sevdiğim özelliği bass arttırıcı modu vardı o modu açıp dinledim düğündeki ses sistemleri gücündeydi nerdeyse. Tek sevmediğim tarafı fiyatını sorduğumda 2.200 TL dediler. :(

Kaliteli ses almak pahalı bir zevktir. Logitech X-530 dediğimiz ses sistemi 150 TL'ye satın alınabiliyor.
150 liraya kulaklık bile alamıyorken parayı öyle bir sisteme harcarsanız elbette alacağınız ses berbat olur :)

Güzel bir kulaklık için 350, ses sistemi için ise 1000 lira harcanmalı (en azından).

Kaliteli ses almak pahalı bir zevktir. Logitech X-530 dediğimiz ses sistemi 150 TL'ye satın alınabiliyor.
150 liraya kulaklık bile alamıyorken parayı öyle bir sisteme harcarsanız elbette alacağınız ses berbat olur :)

Güzel bir kulaklık için 350, ses sistemi için ise 1000 lira harcanmalı (en azından).
Seninde gözün hep yükseklerde be abi.

Arkadaşlar bass'a kulaklarınız doysun, it is a TRAP! , buyrun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: Bu da part 2:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Metallica - King Nothing , Arctic Monkeys - Do I Wanna Know , Skrillex - Make it burn them benim sevdiğim full bass olmasa bile güzel basslı şarkılar.

40. saniyeye kadar bir şey bekleme. :D Oyunu da güzel ayrıca.

Şarkıyı kulaklıkla dinledim baya enteresan bir şarkı, ritimler kafanızın içinde geziyor, yankı sesleri filan :D

Maximum seste aç. Ses sitemin ya da kulakların sağlam kalırsa haber ver :D

Arabada falan dinlenebilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı