Başyapıt sayılabilecek anime önerileri

Kült mü değil mi o herkese göre değişir ama 15 yıllık anime hayatımda sadece 3 anime izledim.
One Piece ( Korsanlar ve denizciler arasında geçen bir anime )
Naruto ( Babası ve annesini kaybetmiş bir çocuğun hokage olma hayali yolunda ilerlemesi )
Death Note ( Ölüm meleğinin defterini dünyaya düşürmesi sonucu oluşan olaylar. Kısa bir seri başlangıç için iyi olabilir. )

Arkadaş yeni başlayacak animelere başyapıt derken konusu güzel, ilgi çekici karakterleri merak uyandırıcı ve mümkünse aşırı uzun olmayan şeyler istediği kanaatindeyim. Naruto, Bleach gibi ebesinin nikahı uzunluğundaki seriler bu arkadaşa veya yeni anime izlemeye başlayacak birine önerilecek şey değiller. Kaldı ki onlar sadece popüler başyapıt, kült vsde değiller. Onlar sonra da izlenir.

1-) One Piece. (Bu seri şu an 1025 bölüme sahip ama bu kadar bölüme sahip olup bozmayan hala izlenen bir anime serisidir. Ama şimdilik önermiyorum çünkü çok uzun ama dersen ki birazcık ayrıntı verirsen sevinirim hemen sana içeriği hakkında bilgi veririm.

2-) FullMetal Alchemist Brotherhood
3-)Cowboy Bebop
4-)Attack on Titan (özellikle ilk 3 sezonun akıcılığı, müzikleri, çizimleri hepsi efsanedir)

Baş yapıt diyorsak diğerlerinden farkli olmalı ve sırf popüler diye bir seriyi yazmamak gerekiyor. Benim gözümde baş yapıt denilebilecek anime Legend of the Galactic Heroes.

Eki Görüntüle 1452658
Şu anime önerilince sanki kendim çizmişim gibi gurur duyuyorum yeminle Değeri bilinmeyen bir baş yapıt.

Bir de Full Metal Alchemist: Brotherhood'a bakabilirsiniz.

Death Note, Code Geass ana karakterler birbirine çok benziyor ikisinden birini izlediysen kesinlikle diğerini de izlemelisin.

Hocam aslında shounen türü altında dediğiniz gibi animeler var fakat bu animelerde genelde o kadar fazla filler var ki izleyesin gelmiyor bir süre sonra, örnek vermem gerekirse; Naruto, One Piece, Bleach vb.

1993 yapımı Ninja Scroll arada bir izlerim. Anime severler izlememişse ayıp etmiştir.

Death Note. Attack on titan.
@yamankm fotoğraf bir yerden tanıdık geliyor.

Atack on titan 3 sefer başladım ya 3-4 sezondan ileri gidemedim bir türlü.
Death note evet izlenmesi gereken bir anime

Terror in resonance izleyebilirsin biraz kısa bir anime 11 bölüm ama çok sarıyor. Bir oturuşta bile bitirebiirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…