BAT ve reg dosyalarını toplu şekilde nasıl çalıştırılır?

xFiLiNTAx

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Elimde BAT ve reg dosyaları var. Bunlar tek tıkla nasıl çalıştırabilirim? Bunları toplayacağım bir program var mı ya da yöntem nedir? Ayrıca bazı BAT dosyaları üzerinde yes gibi kısa yazı yazmam gerekiyor ki çalışacak. Bunlara rağmen hepsini sıralı toplu halde nasıl çalıştırabilirim?

Ctrl + A hepsini seçer sonra enter'a basarsınız o yes yazmanız gerekenlerede yes yazarsınız.Mac kullanıyorsunuz Mac'de hepsini seçme olayını bilmiyorum onu araştırabilirsiniz.

Hepsini birden istediğiniz sırada başka bir bat dosyası içine yazıp onu çalıştırabilirsiniz. Eğer biri bitmeden diğerine geçmesini istemiyorsanız echo(? galiba) komutu kullanılmalı. Onun formatını bilmiyorum ama Google'dan araştırsak çıkar muhtemelen.

Bu yöntemi etkili bir şekilde kullanmak için Windows batch dosyalarına hakim olmak lazım.

CTRL + a hepsini seçer sonra Enter'a basarsınız o yes yazmanız gerekenlerede yes yazarsınız. Mac kullanıyorsunuz Mac'de hepsini seçme olayını bilmiyorum onu araştırabilirsiniz.

Bahsettiğim o değil 😊
Hepsini birden istediğiniz sırada başka bir BAT dosyası içine yazıp onu çalıştırabilirsiniz. Eğer biri bitmeden diğerine geçmesini istemiyorsanız echo(? Galiba) komutu kullanılmalı. Onun formatını bilmiyorum ama Google'dan araştırsak çıkar muhtemelen.

Bu yöntemi etkili bir şekilde kullanmak için Windows batch dosyalarına hakim olmak lazım.

Bana da iyi anlayan biri yorum yapması lazım. Gerekirse BAT dosyalarını gönderebilirim zaten topu topu 10 15 tane falan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı