Batarya değişiminden sonra performans artışı yaşanır mı?

Batarya değişikliğinden sonra performans artışı yaşadınız mi?

• Evet

Oy: 2 15,4%
  • Hayır

Oy: 11 84,6%

• Oy verenlerin toplamı
    13
Makaleler
13
Daha fazla  
Soru gayet açık. Batarya ömrü azalan kullanıcılar Benchmark'larda ve CPU hizinda azalma gördünüz mü? Bataryayi değiştirdikten sonra telefonunuzda performans artışı hissettiniz mi? Android kullanıcıları uzun kullanim deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle yavaşlama yazılım yükseltme sonrası yaşanıyor. Uzun süredir Android kullanan bir kullanıcı olarak uzun süredir oluşan tecrübemle sana tavsiyem telefonunu asla güncelleme. Sorun yaşayan kullanıcılar güncelleme sonrası yaşıyor.

Soru gayet açık. Batarya ömrü azalan kullanıcılar Benchmark'larda ve CPU hizinda azalma gördünüz mü? Bataryayi değiştirdikten sonra telefonunuzda performans artışı hissettiniz mi? Android kullanıcıları uzun kullanim deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Yeni aldığım batarya eskisinden daha kötü oldu. Yani anladığım telefon 'benim motor bitti, sen yakıt ve tankı yeniledin ama nafile' dedi resmen 😂. Kisacasi artis olmadi.

Genellikle yavaşlama yazılım yükseltme sonrası yaşanıyor. Uzun süredir Android kullanan bir kullanıcı olarak uzun süredir oluşan tecrübemle sana tavsiyem telefonunu asla güncelleme. Sorun yaşayan kullanıcılar güncelleme sonrası yaşıyor.

Fazla teknik detaylara girmeden anlatacağım. Güncellemeden sonra pilin daha çabuk bitmesinin sebebi, işlemcinin ve hafızanın eski sisteme alışık olmasından kaynaklanıyor genelde. Yeni sisteme alışması için biraz zaman gerekiyor. Bazı sistemlerde telefonu güncelleyip sıfırladıktan sonra uygulamaları yükleyip birkaç defa yeniden başlattıktan sonra pil performansı eskisinden daha iyi olabiliyor.

Samsung Galaxy S7 kullanıcısıyım. Yazın 2. senesi doldu. Dolmasına bir hafta kala şarjımın çok hızlı bitmesi şikayetiyle servise götürdüm. Ölçümleri yapıldı ve bataryamın ömrünün dolduğu söylendi. Teknik serviste orijinal yeni batarya takıldı. AnTuTu skorum aynıydı ve hiçbir performans farkı yaşamamıştım. Orijinal batarya dışında durum farklı olabilir.

Bana teknik bilgi vermeyin sadece deneyimlerinizi paylaşın.
@Sylveon Soru başlığım değişmiş. Kendi deneyimlerinizi paylaşsanız daha iyi olur. Raporla bildirdim anket eklerler birazdan. Anket eklendi.
@269184 Deneyimini paylaş, teknik bilgi istemedim.

Son düzenleme:
Bana teknik bilgi vermeyin sadece deneyimlerinizi paylaşın.
@Sylveon Soru başlığım değişmiş. Kendi deneyimlerinizi paylaşsanız daha iyi olur. Raporla bildirdim anket eklerler birazdan.
@269184 Deneyimini paylaş, teknik bilgi istemedim.
Asus Zenfone 2'mde Antutu testi yapmadım ama gözle görülür bir fark yaşamamıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı