MSI B760MP BIOS güncellemesi yapılmadan 14600k destekler mi?

Kambala06

Centipat
Daha fazla  
MSI B760M-P anakart aldım, yarın da 14600K alacağım. BIOS güncellemeden işlemciyi kullanabilir miyim? Eğer güncellemek gerekirse işlemciyi takıp BIOS güncelleyebilir miyim, herhangi bir sıkıntı çıkarabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, anakartınız 14. nesil işlemcileri 7E02VA4 BIOS güncellemesinden itibaren desteklemektedir. Bu sürümden önceki BIOS'larda 14. nesil işlemciyle sistem açılmayabilir veya hiç görüntü alınamayabilir.

Bugün taktım işlemciyi BIOS güncellemesi yapmadan. işlemci gözüküyor ve sistem açıldı performansa herhangi bir etkisi olur mu?

BIOS güncellemeleri işlemci uyumluğu gibi sorunları gidermek için yapılır ve performansa doğrudan etki göstermez hocam.

Anlamadığım bir şekilde bu anakartta RAM hızını arttıramıyorum otomatikte kalıyor ve işlemci tam performansını veremiyor anakartta mı sıkıntı var yoksa stok fandan dolayı mı böyle anlamadım.

MSI B760M-P anakart aldım, yarın da 14600K alacağım. BIOS güncellemeden işlemciyi kullanabilir miyim? Eğer güncellemek gerekirse işlemciyi takıp BIOS güncelleyebilir miyim, herhangi bir sıkıntı çıkarabilir mi?
Kral bnde sistem topluyorum 14600k ile senin sistemin diger parçaları nedir acaba? Soğutucu mesala? Aldığın Anakart yeterlimi acaba, ben sadece islemci ve kasayı aldım şuan da

Kral bnde sistem topluyorum 14600k ile senin sistemin diger parçaları nedir acaba? Soğutucu mesela? Aldığın anakart yeterli mi acaba, ben sadece islemci ve kasayı aldım şu an da.

Reis bende stok fan var değiştirmeyi düşünüyorum anakart yeterli dedi herkes bende yeterli diye biliyorum bir sıkıntım yok şu anlık ama fan önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı