Batarya yuvası kapanmayan Sony A6300 alınır mı?

arctur

Picopat
Makaleler
2
Daha fazla  
13 bin TL'ye video ağırlıklı kullanılmış, 1.5 yıldır boşta duran ve 20 bin çekimde olan A6300 gövdesi buldum. Kamera temiz fakat satıcı batarya kapağı kapanmıyor dedi, tamiri varmış ama fiyat almamış. Çekim esnasında sorun olmuyor, ama tabii alıcı olduğunuz için makinenin kusurlarını söylemekle yükümlüyüm diyor. Fotoğrafını istedim, fotoğraf gelirse burada da paylaşacağım.

Gimball ve bazı tripodlar üzerinde kapak sorun olmuyormuş ama elde çekimde açık kalacak. A6000 ve A6300'ün kronik sorunuymuş sanırım, satıcı da çekim esnasında birden ince bir parça düştü ve kapak kapanmadı diyerek sorunun nasıl ortaya çıktığını anlattı. Fiyatı uygun duruyor, telefoto ve geniş açı lenslerle beraber bütçemi en yüksek seviyeye çıkardım ve sadece gövde için 16-17 bin liralara çıkmak istemiyorum, sınırım bu. Makine temiz duruyor ama kapak sıkıntısı var tabii. Kararsız kaldım. Alınır mı? Alırsam tamirini ne kadara yaparlar?

@Xevanior siz de daha önceden A6xx kamera kullandığınız için soruyorum. Kamera bu şekilde kullanılır mı?

Kapağın her türlü bir şekilde kapalı olması lazım. En kötü bantla falan tutturulur ama tamir şart. Tamirini ne kadar yaparlar sormak lazım. Tamiri makul bir fiyata yapılabilirse ve makine cidden temizse alınabilir. Darbe almış olma ihtimali de olabilir, durduk yere batarya kapağı neden bozulsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı