Epic Games Çöktü mü?

sorma hocam. indirimleri görünce atladım. fc26 ultimate sürüm 2600 küsürdü ve 500 küsür epic puan olarak iade etti. diğer iki oyun bedava gibi bişey oldu
İşte Epic'in bu iade olayı çok iyi bende böyle düşünerek Dbd'yi Epic'ten aldım 240'lık oyun 190'a geldi.

GTA V indiriyordum. O esnada da Afterburner ile GPU undervoltage yapıyordum. Profilimi uyguladığımda bir anda her şey dondu. Voltaj çok az geldi sandım. Ondan sonra PC'yi yeniden başlattım bir ton şey yaptım yok abi giriş yapılmıyor. Az daha %30 inen oyunu platformla beraber kaldırıp tekrar yükleyecektim meğersem epic çökmüş tesadüfe bak.

GTA V indiriyordum. O esnada da Afterburner ile GPU undervoltage yapıyordum. Profilimi uyguladığımda bir anda her şey dondu. Voltaj çok az geldi sandım. Ondan sonra PC'yi yeniden başlattım bir ton şey yaptım yok abi giriş yapılmıyor. Az daha %30 inen oyunu platformla beraber kaldırıp tekrar yükleyecektim meğersem epic çökmüş tesadüfe bak.
Yine iyi fark etmişsiniz hocam tekrar Epic'le GTA'nın yüklenmesini beklerdiniz boşuna.

Son düzenleme:
Yine iyi farketmişsiniz hocam tekrar Epic'le GTA'nın yüklenmesini beklerdiniz boşuna.
sormayın ya böyle tesadüf yaşamamıştım uzun müddet. Çünkü düşükvoltajı çok verirsek sistem ya mavi ekran verir ya da windows gezgini çöker. Ama hata bende. 130gblik oyun indirirken hangi akla hizmet düşükvoltaj riskini aldım anlayamadım :) Çünkü epic çökmese bile belki mavi yiyecektim onun sonucunda da oyun dosyasında sıkıntı çıkabilirdi. Ama iyi fark ettim aynen.

sormayın ya böyle tesadüf yaşamamıştım uzun müddet. Çünkü düşükvoltajı çok verirsek sistem ya mavi ekran verir ya da windows gezgini çöker. Ama hata bende. 130gblik oyun indirirken hangi akla hizmet düşükvoltaj riskini aldım anlayamadım :) Çünkü epic çökmese bile belki mavi yiyecektim onun sonucunda da oyun dosyasında sıkıntı çıkabilirdi. Ama iyi fark ettim aynen.
Dalgınlığınıza gelmiştir hocam arada olabiliyor :D

anladım bende yeni farkettim şimdi foruma bakıyım dedim epic gg olmuş xd
En komiğide hatadan 1 saat sonra tweet atmaları. Sabaha anca düzelir artık bende beklemicem daha.

Arkadaşlar dün Epic Games'te birkaç tane oyun satın almıştım iaedesini gerçekleştırdım ama birkaç tane oyun iaede edilmedi ve canlı desteğe başvurdum onları da iaede ettiler ve ayrıca canlı desteğe şunu ilettim oyun iaede edilmesine rağmen oynanmaya devam ediyordu bu oyun açığı olduğunu söyledim ve onlarda ilgeleneceklerini söylediler ve çok teşekkür ettiler tahminimce şu anda sistem açığını kapatmak için bakıma aldılar gibi geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı