Bataryası değişen iPhone alınır mı?

Deji en iyilerinden derken? Tam olarak neye dayanarak söylüyorsunuz bunu?
Deji marka batarya taktıktan bir gün sonra telefonumun anakartı yandı ve %100 batarya sebepli yandığı tespit edildi.
Evet, Deji en iyisi. iPhone 12’imde kullanıyorum 1000 mAh geliştirilmiş bataryayı orijinalinden çok daha iyi gül gibi akıyor telefon.

Evet, Deji en iyisi. iPhone 12’imde kullanıyorum 1000 mAh geliştirilmiş bataryayı orijinalinden daha iyi gül gibi akıyor telefon.
Hayır Deji en iyisi falan değil çakma ve ortalama bir bataryadır.
Orijinal bataryadan çok daha hızlı bir şekilde ömrü tükenir.
Çinden toplu getirtip burada marka basıp satıyorlar.

Konunun bu olduğunu sanmıyorum.
Apple’ın telefonun pil sağlığı düştüğünde servise yollanınca saçma ve alakasız yüksek bir fiyat karşılığında orijinal bataryayı değiştirmesi seçeneğine karşın yan sanayi geliştirilmiş/normal batarya kullanmak size bir şey kaybettirmez, aksine kazandırır demek istiyorum.

Apple’ın telefonun pil sağlığı düştüğünde servise yollanınca saçma ve alakasız yüksek bir fiyat karşılığında orijinal bataryayı değiştirmesi seçeneğine karşın yan sanayi geliştirilmiş/normal batarya kullanmak size bir şey kaybettirmez, aksine kazandırır demek istiyorum.
Herkes bütçesine göre alışveriş yapar ama çok yüksek bir fiyatı yok pil değişimin. Örnek vereyim 700 TL Deji marka iken 2000 TL orijinal batarya. Türkiye'de telefonlar artık çok pahalı olduğundan yan sanayi batarya/şarj cihazı kullanmanın riskini göz önünde bulundurmak lazım benim gibi telefonunuzdan olabilirsiniz demek istiyorum sadece.

Bataryası değişen iPhone alınır mı?
Şarjı ne kadar gider ya da bunlar aşırı berbatsa bu paralara ne telefon alabilirim.

Oyun oynamıyorum.
Sosyal medya sadece.
Kamerası iyi olsun.
Güncelleme alıp almaması önemli değil.

iPhone X alınmaz. İkinci el XS ya da SE 2 almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı