Bataryası şişik laptop kullanılmaya devam edilmeli mi?

SanayiToster

Picopat
Daha fazla  
Dell Inspiron 7577 marka bir laptopum var, bataryası bozuk ve şişmiş. O yüzden FPS düşmesi yiyorum çoğu oyunda. Bataryayı çıkarınca da adaptörü bozuk olacak galiba, bilgisayar bir anda kapanıyor. Ne yapmalıyım?

Dell Inspiron 7577 marka bir laptopum var, bataryası bozuk ve şişmiş. O yüzden FPS düşmesi yiyorum çoğu oyunda. Bataryayı çıkarınca da adaptörü bozuk olacak galiba, bilgisayar bir anda kapanıyor. Ne yapmalıyım?

Bataryanı çıkarıp fişte kullanabilirsin, aksi taktirde devam edersen batarya daha fazla şişerek laptopun kasasını ileriki zamanlarda çatlatabilir.

Laptopunuzu batarya olmadan şarja takılı şekilde de kullanabilirsiniz. Şişmiş pil çok tehlikelidir. Bilgisayarınızın yanmasını geçtim evinizin yanmasına bile yol açabilir. Lakin ani elektrik kesimlerinde batarya olmadan kullanmakta sorun çıkarabilir. En azından o bataryayı çıkardıktan sonra yenisini alana kadar bu şekilde kullanabilirsiniz.

Yüzünüze patlayınca sorabileceğinizi düşünmüyorum. İmha et onu.

Çoğu laptop modeli batarya olmadan prize bağlı çalışabiliyor, kendinizi riske atmaya gerek yok bataryadan uzak durun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı