Bataryasız anakart çalıştırma

troyn666

Kilopat
Merhaba elimde bir tablet anakartı var. Batarya ve ekranı yok sadece anakart. Ben, buna batarya pinlerinden 5.0V 2.0A güç vererek HDMI çıkışından televizyona yansıtıyorum. Fakat daha üst model anakart buldum. Bununla aynı işlemi yaptığım zaman tablet açılıyor 1-2 dakika içerisinde şarj %1 yazıp kapanıyor. Diğer tablette şarj dolu gözüküyordu çünkü sürekli enerji sağlıyordum. Bu sefer neden olmadığını anlayamadım. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz ?

NUId6K.jpg

Şarj bağlantısı 2 pinden fazlaysa pilden gelen veri kablolarını istiyordur tablet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodaki gibi bataryanın üzerinden şarj kartını sökmediğinizden kaynaklı da bu sorunu yaşayabilirsiniz.

Şarj bağlantısı 2 pinden fazlaysa pilden gelen veri kablolarını istiyordur tablet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodaki gibi bataryanın üzerinden şarj kartını sökmediğinizden kaynaklı da bu sorunu yaşayabilirsiniz.

videoyu izledim fakat bir türlü anlayamadım :LOL: . garip gelen tabletin açılıp birkaç dakika çalıştıktan sonra kapanması oldu
acaba eski bir telefonunun bataryasını bağlasam sorun çözülür mü ? düşününce direk prizden gelen kesintisiz akımla çalışmıyorken batarya ile nasıl çalışacak ki başka fikri olan var mı ?

Çok basit gelebilir ama yine de ilk aklıma gelen anakartın farklı bir voltaj ve akımla çalışıyor olabileceği oldu. Muhtemelen kontrol etmişsinizdir ama yine de hatırlatmak istedim.

Çok basit gelebilir ama yine de ilk aklıma gelen anakartın farklı bir voltaj ve akımla çalışıyor olabileceği oldu. Muhtemelen kontrol etmişsinizdir ama yine de hatırlatmak istedim.
Elbette zaten ilginç olan açılana kadar normal olup açıldıktan sonra enerji çekmiyor
bilgisi olan yokmu acaba ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı