Favianobi
Decapat
Daha fazla
Anladım hocam, Apple'ın fiyatlandırması zaten apayrı bizi ekstra zorlayan bir durum. Şu anki gidişata göre 26 Ultra alacağım gibi, sadece kafamda soru işareti kalmasın diye çabalıyorum. Zaten bu iki telefonun da kullanıcısını pişman etme şansı olduğunu da düşünmüyorum, sadece bana en uygun ürünü arıyorum.IPhone'da kullandım, 2 kere sıfır çıktığında aldım. Şu an S24 Ultra kullanıyorum. S24 Ultra almadan önce 15 Pro Max almaya gittim. İnceledim baktım, yanımdaki arkadaşta da 13 Pro Max vardı. İkisini de aldım elime, kurcaladım kaydırdım vs. aynı telefonmuş gibi. Samsung'la kıyaslayınca da özellik olarak geriydi.
Sonra Samsung standına gittim, telefonu elime aldım, kurcaladım, kamera yapay zeka vs. sonrasında inceleme videolarını izledim, 7 yıl güncelleme desteği ve Samsung yerel fiyatlandırma, takas desteği vs hepsi beni Samsung almaya itti. 90bin TL'ye 15 Pro Max alacağıma, 56.500₺ ye orijinal şarj aletiyle Samsung aldım. Çok memnunum, ekran kalitesi, şarjı, kamerası, hızlı şarj, yapay zeka, özellikleri.