Batihost vs. Rabisu vs. Keyubu

Forumlarda paylaşacağız, Discord sunucumuzda da paylaşacağız. Yayınlar, videolar, YouTuber'larla anlaşmaya çalışacağız. İlk başta ücretsiz açacağız serveri, kitle geldiği zaman yükselteceğiz. O yüzden sordum.

Belki etkili bir yolu bulunuyor. Ön yargılı yaklaşmamak lazım. Bu zamana kadar başarılı olmayacağı düşünülen pek çok proje başarılı oldu. Örneğin benim de sunucu var ama kitlesi düşük. Bunu mizah amaçlı yazdım.

Batıhost kullanmak istersen kendi düşüncelerimi söyleyeyim. Batıhost'u yıllardır kullanıyorum. Sırf ucuza satıyor diye alıyorum ama çok kaliteli değil. İşlemci ve RAM performansı güzel fakat disk performansı düşük. Bazen uygulamalar geç açılıyor. RAM ve işlemci harcamasa da bu sorunu yaşıyorsun. Bunun disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sunucu performansından bahsetmek gerekirse gayet güzel fakat zaman zaman gecikme olabilir.

Selam, hic birini kullanmadim fakat acmak istiyorsan acmalisin ve devam etmelisin, online oyuncu cekmek zordur diyenlere de aldiris etme lutfen, sunucu guzel olursa insanlar yavas yavas gelir sabirli olmak gerek.
4Gb ram ile 2 sunucu gercekten zor olur, 1 tane sunucu turu secip simdilik onunla baslaman daha dogru olur, ileride acabilirsin ikincisinide, hem zamanini daha verimli degerlendirirsin.

Bungeecord daha önce kullanmadım denemek istiyorum, emek skyblock ve opskyblock olmasını düşünüyorum.
Batihost planı:

1619491448011.png

Rabisu planı:

1619491594213.png

Rabisu'da limitsiz işlemci web panel var bu ne demek oluyor limitsiz işlemci derken:

1619491657272.png

Keyubu planı:

1619491811620.png

Planlar bu şekilde sizce hangisini almalıyım ileride serveri yükseltebilirim maddi durum şimdilik bu kadar. Sizin tecrübelerinize göre hangi plan daha iyidir? Ya da hangi hosting?

Dosya Ekleri

• 1619491596541.png
    1619491596541.png
    66,2 KB · Görüntüleme: 392
Bir tek batıhost kullandığım için diğerleri hakkında yorum yapmayacağım. Batıhost önceden 4 GB'ı 30 liraya veriyordu fakat ekonomik durumlardan dolayı zam yaptı. Ek olarak 1 GB hediye ediyordu, halen geçerli olabilir.

Evet hediye ediyor sormak istediğim Batihost'ta hiç sorun yaşadınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı