Batllefield 1 gecikme sorunu

Arkadaşlar oyuna girdiğim zaman ana menüde 60FPS üzeri rahat alıyorum. Ama yine ana menüde bir yere tıkladığım zaman birkaç saniye bekliyorum o zaman tıkladığım yere giriyor. Ve gerçekten sinir bozucu bir hal aldı. Sürekli tıkla bir süre bekle sonra gir ve tekrardan aynısı. Bunu daha öncede yapmıştı. Oyunu sildim yükledim. Origin'i sildim yükledim işe yaramadı. Bunu neden yapıyor?
Ve bir sorun daha eklendi. Sunucuya gir dediğim zaman oyun yükleniyorada kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de 1 saat kadar önce öyle oldu. Kafayı yedi oyun. Repair yaptım ve Oyun Yükleniyor'da kalmadı açıldı ama arkadaşıma joinleyemedim farklı servera yani. Bir sorun var sanırım, düzeltirler.
Umarım. Çünkü gerçekten sinirlenmeye başladım. Hatta saçma bir buga girdi oyun. İki kez fetih modu girdim. 40 kadar bottlepack verdi. Bu şekilde 100 e yakın kasa açtım. Bi bu işime geldi zaten. Ha çıkan şeylerin yarısından fazlası da zaten çöptü.
Arkadaşlar bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum?
Arkadaşlar konuyu öne çıkarmaktan sıkıldım. Kimse yardım etmeyecek mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı