Batman Arkham Asylum "BMGame Çalışmıyor" hatası

KobraNecmettinn

Decapat
Daha fazla  
Oyunu açmaya çalışırken ilk ayarlar ekranı geldikten sonra oynaya basınca "BMGame Çalışmıyor" hatası alıyorum. Programı kapat deyince şu mesaj karşıma çıkıyor:

Ekran görüntüsü 2023-10-21 105029.png

DirectX kurdum ama yine de sıkıntı oysa kurabilirim.

İki sorum olacak. Birincisi, sisteminizde gamepad veya benzer bir aygıt takılı mı? Takılıysa çıkarıp tekrar deneyin. İkinci sorum ise, OneDrive kullanıyor musunuz? Rapora baktığım zaman bazı dosyaların tuhaf bir şekilde hem oyunun dosya konumunda hem de OneDrive klasöründe bulunduğunu görüyorum.

OneDrive kullanmıyorum. Bir gamepadim var ve takılıyken oyunu çalıştırmayı denemiştim. Ama son denemelerimde gamepadim bilgisayara bağlı değildi. Bu arda laptop kullanıyorum belki bir yararı olur.

@KobraNecmettinn

Buradan indirip yükleyebilirsiniz.

Yüklü değilse ve oyun ihtiyaç duyuyorsa yine de yüklemeniz gerek. Tabii oyun açıldıktan sonra oyun ayarlarından PhysX ayarını devre dışı bırakmanızda fayda var. Zira oyunda sorun çıkarabiliyor.

@KobraNecmettinn

Buradan indirip yükleyebilirsiniz.

Yüklü değilse ve oyun ihtiyaç duyuyorsa yine de yüklemeniz gerek. Tabii oyun açıldıktan sonra oyun ayarlarından PhysX ayarını devre dışı bırakmanızda fayda var. Zira oyunda sorun çıkarabiliyor.

İşletim sisteminde Windows 11 bulunmuyor. Ben Windows 11 kullanıyroum yine de yükleyebilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı