Üstteki çözüm işe yaradı dün. Ama olmazsa Phsyx'in eski sürümünü indirin bu video ile.Aynı sorun dün yaşandı şu şekilde çözdük. Belgeden Square Enix klasörünü silin ve PhysX'in yeni sürümünü yükleyin ve oyun klasöründeki PhysX sürümünü yükleyin ve oyunu başlatın. Bu yöntem olmazsa şuradan PhysX'in eski sürümünü indirin.
Bunu kurup deneyin.
Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center
The Microsoft DirectX® End-User Runtime installs a number of runtime libraries from the legacy DirectX SDK for some games that use D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT, and/or Managed DirectX 1.1. Note that this package does not modify the DirectX Runtime installed on your Windows...www.microsoft.com
Veya bunu.
![]()
Download .NET Framework 4.8 | .NET
Downloads for building and running applications with .NET Framework 4.8 . Get web installer, offline installer, and language pack downloads for .NET Framework.dotnet.microsoft.com
Önce bunu deneyin: https://www.mediafire.com/file/7g5e14t9e44rsgi/Visual-C-Runtimes-All-in-One-Nov-2023.zip/file eğer olmazsa DirectX versiyonunu güncelleyin. Oyununuz orijinal mi?
Aynı sorun dün yaşandı şu şekilde çözdük. Belgeden Square Enix klasörünü silin ve PhysX'in yeni sürümünü yükleyin ve oyun klasöründeki PhysX sürümünü yükleyin ve oyunu başlatın. Bu yöntem olmazsa şuradan PhysX'in eski sürümünü indirin.
Üstteki çözüm işe yaradı dün. Ama olmazsa PhysX'in eski sürümünü indirin bu video ile.
Oyun klasörü değil belgeler klasörü.DirectX'i zaten yüklemiştim bir de sizin linkten yükledim ve alt linkteki şeyi indirince .NET Framework 4.8 or a later Update is already installed on this Computer. Böyle bir hata verdi ama .net Framework yüklü değil bilgisayarda.
Bu çözümde işe yaramadı ve hayır oyunum orijinal değil maalesef.
Oyun klasöründe PhysX uygulaması yok maalesef.
Oyun klasörü değil belgeler klasörü.
Videoyu deneyin.Orada da yok maalesef.
Videoyu deneyin.
Hocam korsan oynamasaydınız 3 tane Batman oyunu 15 tl idi. Şu oyun 30 TL çok bir şey değil.Denedim o da çalışmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.