Batman Arkham Asylum oyun tıkandı

jedinak

Hectopat
Daha fazla  
Killer Croc görevi sonrası Batcaveden çıkarken oyun buga düştü tıkandım geri dönemiyorum. 20 dakikadır uğraşıyorum hala giremedim. Save indirme gibi bir şansımız var mı yoksa oyun tıkandı mı?

Görsel paylaşabilir misin? Neresi tam olarak?
Tek cümleyle açıklamak gerekirse lağımın içerisinde tıkandım. Üstüne görev gereği kapılar tıkandığı için geri de giremiyorum.

Başlatınca sorun çözülmüyor mu? Neredeyse başka yolu yok gibi.
Lağım haritada yer adı olduğu için oraya düşünce otomatik kayıt yapıyor. E haliyle bende yükleyince tekrar oradan başlıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buralarda bir yerde misiniz? Oynanis videolarina bakarak kaldiginiz yerden cikabilirsiniz. Az bucuk neresi oldugunu tahmin edebiliyorum fakat tam hatirlamiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buralarda bir yerde misiniz? Oynanis videolarina bakarak kaldiginiz yerden cikabilirsiniz. Az bucuk neresi oldugunu tahmin edebiliyorum fakat tam hatirlamiyorum.

Video ilk Batcave görevine ait. Ben son Batcave görevindeydim. Eğer bunu bilerek kapıları görmem için attıysanız girebileceğim tüm kapılar görev gereği tıkanmış. Normalde bug içerisinde kalmıyorum yani. Yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı