Killer Croc görevi sonrası Batcaveden çıkarken oyun buga düştü tıkandım geri dönemiyorum. 20 dakikadır uğraşıyorum hala giremedim. Save indirme gibi bir şansımız var mı yoksa oyun tıkandı mı?
En son kayıt noktasından başlatıyor maalesef. Bölümü başlatma gibi bir seçenek bulamadım.Bölümü yeniden başlat seçeneği yok muydu yanlış hatırlamıyorsam?
En son kayıt noktasından başlatıyor maalesef. Bölümü başlatma gibi bir seçenek bulamadım.
Tek cümleyle açıklamak gerekirse lağımın içerisinde tıkandım. Üstüne görev gereği kapılar tıkandığı için geri de giremiyorum.Görsel paylaşabilir misin? Neresi tam olarak?
Lağım haritada yer adı olduğu için oraya düşünce otomatik kayıt yapıyor. E haliyle bende yükleyince tekrar oradan başlıyorum.Başlatınca sorun çözülmüyor mu? Neredeyse başka yolu yok gibi.
Buralarda bir yerde misiniz? Oynanis videolarina bakarak kaldiginiz yerden cikabilirsiniz. Az bucuk neresi oldugunu tahmin edebiliyorum fakat tam hatirlamiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.