Batman Arkham Asylum oyunu kaydetmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

kaandny

Decapat
Daha fazla  
Batman Arkham Asylum oynuyordum bir göreve başladım 20 dakika sürdü, sonra görev tamamlandı dedi biraz daha oynayıp çıktım ama girdiğimde görevin daha başına attı beni bu neden oluyor? Otomatik kaydettiğini nereden anlayabilirim ve manuel kaydetme var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynayalı bayağı oldu. Bu tarz eski oyunlara başlamadan önce Steam rehberleri ve PC Gaming Wiki'yi kesinlikle kontrol ederim. Bu vesileyle PC Gaming Wiki'yi yer imine eklemenizi de öneririm.

Sorun büyük ihtimalle Windows LIVE saçmalığından kaynaklanıyor. Bunun desteği bitti ama kullanılan oyunlardaki bağlılığını çoğu firma eski oyunlarına güncelleme yayınlamadığından duruyor. Bağlantıdaki çözümü uygularsanız büyük ihtimalle sorun çözülecek.

Ayrıca diğer sorunlar ve iyileştirme ayarlarını da uygulayın. Ben mesela ilk oyunda DoF ayarını kapatmıştım. Daha berrak bir görüntü sağlıyordu.

Hatta rehberlere bakarken favorilere şunu eklemiş. Gelmiş başlatıcı falan detaylı ayar yapmanızı sağlıyor. Oyunda mesela Physx kaynaklı bazı sorunlar da yaşanıyordu. Onu falan kapatmanız da gerekebilir. Ayar güzel ama bazı bölümlerde oyunu bozabiliyor. Hatta bu ayarı ilk deneyen oyunlardan olabilir.

Batman serisinin hepsi UE3 ile yapılıyor ve UE3 dibine kadar kullanan oyun serilerinden biridir. Bu yüzden alakasız FPS düşmeleri vb. yaşayacağınız anlar olabilir.

Oyun orijinal mi? Orijinal ise bulut kaydı açık mı?

Buluta kaydetmeden hemen kapattıysan eğer kaydetmeyebiliyor.

Evet orijinal
Şimdi denediğimde kaydeti

Oyunu oynayalı bayağı oldu. Bu tarz eski oyunlara başlamadan önce Steam rehberleri ve PC Gaming Wiki'yi kesinlikle kontrol ederim. Bu vesileyle PC Gaming Wiki'yi yer imine eklemenizi de öneririm.

Sorun büyük ihtimalle Windows LIVE saçmalığından kaynaklanıyor. Bunun desteği bitti ama kullanılan oyunlardaki bağlılığını çoğu firma eski oyunlarına güncelleme yayınlamadığından duruyor. Bağlantıdaki çözümü uygularsanız büyük ihtimalle sorun çözülecek.

Ayrıca diğer sorunlar ve iyileştirme ayarlarını da uygulayın. Ben mesela ilk oyunda DoF ayarını kapatmıştım. Daha berrak bir görüntü sağlıyordu.

Hatta rehberlere bakarken favorilere şunu eklemiş. Gelmiş başlatıcı falan detaylı ayar yapmanızı sağlıyor. Oyunda mesela PhysX kaynaklı bazı sorunlar da yaşanıyordu. Onu falan kapatmanız da gerekebilir. Ayar güzel ama bazı bölümlerde oyunu bozabiliyor. Hatta bu ayarı ilk deneyen oyunlardan olabilir.

Batman serisinin hepsi UE3 ile yapılıyor ve UE3 dibine kadar kullanan oyun serilerinden biridir. Bu yüzden alakasız FPS düşmeleri vb. yaşayacağınız anlar olabilir.

Çok sağ ol işe yaradı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı