AlFaQuRtRaC104455 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 RAM 16 GB İşlemci i5 12500H Batman Arkham Asylum oynarken sürekli olarak 15 20 dk ye bir rendering thread exeception la başlayan uzun bir hata kodu alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Batman Arkham Asylum oynarken sürekli olarak 15 20 dk ye bir rendering thread exeception la başlayan uzun bir hata kodu alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
BatuKAK Picopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 208 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 Çözüldü: RTX 4070 laptop ile Batman Arkham Knight'ta "Rendering thread exception" hatası RTX 4070 laptopum var ve oyun bir anda donuyor sonra bu hata geliyor, ne yapmalıyım? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: RTX 4070 laptop ile Batman Arkham Knight'ta "Rendering thread exception" hatası RTX 4070 laptopum var ve oyun bir anda donuyor sonra bu hata geliyor, ne yapmalıyım? www.technopat.net
KS KS AlFaQuRtRaC104455 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 BatuKAK dedi: Çözüldü: RTX 4070 laptop ile Batman Arkham Knight'ta "Rendering thread exception" hatası RTX 4070 laptopum var ve oyun bir anda donuyor sonra bu hata geliyor, ne yapmalıyım? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yaptım sorunun türkçe yamadaymış önerebileceğiniz yama var mı. Exe olmazsa daha iyi olur Artı 0 Eksi
BatuKAK dedi: Çözüldü: RTX 4070 laptop ile Batman Arkham Knight'ta "Rendering thread exception" hatası RTX 4070 laptopum var ve oyun bir anda donuyor sonra bu hata geliyor, ne yapmalıyım? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yaptım sorunun türkçe yamadaymış önerebileceğiniz yama var mı. Exe olmazsa daha iyi olur
BatuKAK Picopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 208 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #4 AlFaQuRtRaC104455 dedi: Dosya doğrulaması yaptım sorunun türkçe yamadaymış önerebileceğiniz yama var mı. Exe olmazsa daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Batman: Arkham Asylum – %100 Türkçe Yama Menü ve Görevler %100 Altyazılar %100 Bu yama Okan ŞEN tarafından hazırlanmıştır. Merhaba arkadaşlar, Batman : Arkham Asylum oyunu için www.oyunceviri.net oyunceviri.net en güvenilir Türkçe Yama sitelerindendir. Artı 0 Eksi
AlFaQuRtRaC104455 dedi: Dosya doğrulaması yaptım sorunun türkçe yamadaymış önerebileceğiniz yama var mı. Exe olmazsa daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Batman: Arkham Asylum – %100 Türkçe Yama Menü ve Görevler %100 Altyazılar %100 Bu yama Okan ŞEN tarafından hazırlanmıştır. Merhaba arkadaşlar, Batman : Arkham Asylum oyunu için www.oyunceviri.net oyunceviri.net en güvenilir Türkçe Yama sitelerindendir.