Taramak için X'e (ya da "Dedektif Modu" sizde hangi tuşa ayarlıysa artık) basıp çekmek yerine basılı tutuyor musunuz? Ayrıca bulmacayı farklı açılardan ve biraz daha yakından veya uzaktan taramayı deneyin.Evet, defalarca denedim, olmuyor lanet şey.
Evet defalarca denedim olmuyor lanet şey.Tarama (scan) yapmayı denediniz mi?
Taramak için X'e (ya da "Dedektif Modu" sizde hangi tuşa ayarlıysa artık) basıp çekmek yerine basılı tutuyor musunuz? Ayrıca bulmacayı farklı açılardan ve biraz daha yakından veya uzaktan taramayı deneyin.Evet, defalarca denedim, olmuyor lanet şey.
Hocam bu riddle eşyaları haritada görünüyor gidiyorum defalarca deniyorum, dediğiniz gibi farklı açılar ve basılı tutma vs. denedim ama olmadı. Grafik ayarları ile uğraştım yine olmadı galiba oyun bug a girmiş.Taramak için X'e (ya da "Dedektif Modu" sizde hangi tuşa ayarlıysa artık) basıp çekmek yerine basılı tutuyor musunuz? Ayrıca bulmacayı farklı açılardan ve biraz daha yakından veya uzaktan taramayı deneyin.
@4giree
Basılı tutarak ve açıyı değiştirerek denemenize rağmen hâlâ olmazsa nasıl çözebilirsiniz bilmiyorum, kusura bakmayın.
Çok özür dilerim X tuşu ile evet dedektif modu açıldığını biliyordum ama objeleri taramak için basılı tutmamız gerektiğini bilmiyordum/unutmuşum, az önce bir riddle çözdüm. @ThanksALotHocam bu riddle eşyaları haritada görünüyor gidiyorum defalarca deniyorum, dediğiniz gibi farklı açılar ve basılı tutma vs. denedim ama olmadı. Grafik ayarları ile uğraştım yine olmadı galiba oyun bug a girmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.