Çözüldü Batman Arkham Asylum riddle challenges yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4giree

Centipat
Merhaba, oyunun riddle challenges kısmında 'you don't know jack about Gotham. Tune in to find out.' görevi için radyoya Zoom yapılması lazım ama kaç defa denedim olmuyor. Nasıl çözebilirim?

20250530195118_1.jpg

Çözüm
Evet, defalarca denedim, olmuyor lanet şey.
Taramak için X'e (ya da "Dedektif Modu" sizde hangi tuşa ayarlıysa artık) basıp çekmek yerine basılı tutuyor musunuz? Ayrıca bulmacayı farklı açılardan ve biraz daha yakından veya uzaktan taramayı deneyin.
@4giree
Basılı tutarak ve açıyı değiştirerek denemenize rağmen hâlâ olmazsa nasıl çözebilirsiniz bilmiyorum, kusura bakmayın.
Evet, defalarca denedim, olmuyor lanet şey.
Taramak için X'e (ya da "Dedektif Modu" sizde hangi tuşa ayarlıysa artık) basıp çekmek yerine basılı tutuyor musunuz? Ayrıca bulmacayı farklı açılardan ve biraz daha yakından veya uzaktan taramayı deneyin.
@4giree
Basılı tutarak ve açıyı değiştirerek denemenize rağmen hâlâ olmazsa nasıl çözebilirsiniz bilmiyorum, kusura bakmayın.

Çözüm
@4giree
Hocam bu riddle eşyaları haritada görünüyor gidiyorum defalarca deniyorum, dediğiniz gibi farklı açılar ve basılı tutma vs. denedim ama olmadı. Grafik ayarları ile uğraştım yine olmadı galiba oyun bug a girmiş.

Hocam bu riddle eşyaları haritada görünüyor gidiyorum defalarca deniyorum, dediğiniz gibi farklı açılar ve basılı tutma vs. denedim ama olmadı. Grafik ayarları ile uğraştım yine olmadı galiba oyun bug a girmiş.
Çok özür dilerim X tuşu ile evet dedektif modu açıldığını biliyordum ama objeleri taramak için basılı tutmamız gerektiğini bilmiyordum/unutmuşum, az önce bir riddle çözdüm. @ThanksALot

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı