Sürprizbozan Batman Arkham Asylum save dosyası var mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rowenial

Decapat
Daha fazla  
Spoiler uyarısı! Yardımcı olabilirseniz.
...
"Harley queeni yakaladıktan sonra PC temizliği yapıyordum ama ne yazık ki o arada araya oyununda save patlamış. Harleye yakın bir yerde save olan varsa dosyayı verirse sevinirim. Bir daha 8 9 saat oynamaya uğraşmak istemiyorum. İyi sosyaller."]
İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kanalim da mevcut.

Var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kanalim da mevcut.

sen direk %100 bitirmişsin spoilerinıda yedim saol bana harleyi tutukladığımız yere kadar olan save dosyası lazım yaklaşık %40 %50 arası falan herhalde

Sen direk %100 bitirmişsin spoilerinıda yedim sağ ol bana harleyi tutukladığımız yere kadar olan save dosyası lazım yaklaşık %40 %50 arası falan herhalde.

Olsun al kullan. Rica saygilar.

Spoiler uyarısı! Yardımcı olabilirseniz.

"harley queeni yakaladıktan sonra PC temizliği yapıyordum ama ne yazık ki o arada araya oyununda save patlamış. Harleye yakın bir yerde save olan varsa dosyayı verirse sevinirim. Bir daha 8 9 saat oynamaya uğraşmak istemiyorum. İyi sosyaller."]
İyi sosyaller.

Batman Arkham Asylum - Save File Pack şuna bir göz at hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı