AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Oyun çeviri sitesinden yama kurdum. İndirdiğim gibi birkaç gün önce Epic'ten alıp iade etmiştim Steam'de indirime girdiğini görüncr Epic'te aldığımda kurmuştum çalışmıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
Oyun çeviri sitesinden yama kurdum. İndirdiğim gibi birkaç gün önce Epic'ten alıp iade etmiştim Steam'de indirime girdiğini görüncr Epic'te aldığımda kurmuştum çalışmıştı.
Çözüm Metin Eren Türkmen 17 Mart 2023 Yamayı kurmadan oyuna girmeyi denediniz mi? Steam'de aktif misiniz?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 17 Mart 2023 #2 Yamayı kurmadan oyuna girmeyi denediniz mi? Steam'de aktif misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #3 Hayır şu anda oyunu sildim tekrar yüklüyorum yüklenince bilgi veririm. Steam da aktif sayılırım indirimleri vs takip ediyorum. Artı 0 Eksi
Hayır şu anda oyunu sildim tekrar yüklüyorum yüklenince bilgi veririm. Steam da aktif sayılırım indirimleri vs takip ediyorum.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 17 Mart 2023 #4 AhmetTR01 dedi: Hayır şu anda oyunu sildim tekrar yüklüyorum yüklenince bilgi veririm. Steam da aktif sayılırım indirimleri vs takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aktiflikten kastım hesabınızın çevrimiçi olması. Yamayı kurmadan açmayı deneyin bir, yama oyunun Steam'deki sürümüyle uyumlu olmuyor olabilir. Artı 0 Eksi
AhmetTR01 dedi: Hayır şu anda oyunu sildim tekrar yüklüyorum yüklenince bilgi veririm. Steam da aktif sayılırım indirimleri vs takip ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aktiflikten kastım hesabınızın çevrimiçi olması. Yamayı kurmadan açmayı deneyin bir, yama oyunun Steam'deki sürümüyle uyumlu olmuyor olabilir.
KS KS AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #5 Yardımınız için teşekkürler. Oyun açıldı oyunun sürümüyle uyumlu TR yamayı nereden bulabilirim? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 17 Mart 2023 #6 AhmetTR01 dedi: Yardımınız için teşekkürler. Oyun açıldı oyunun sürümüyle uyumlu TR yamayı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Türkçe Yama kategorisinde konu açsanız daha iyi olur. Türkçe yamaları kullanmadığım için bu konuda pek bir fikrim yok Artı 0 Eksi
AhmetTR01 dedi: Yardımınız için teşekkürler. Oyun açıldı oyunun sürümüyle uyumlu TR yamayı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Türkçe Yama kategorisinde konu açsanız daha iyi olur. Türkçe yamaları kullanmadığım için bu konuda pek bir fikrim yok
NitroX7 Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #7 Metin Eren Türkmen dedi: Türkçe Yama kategorisinde konu açsanız daha iyi olur. Türkçe yamaları kullanmadığım için bu konuda pek bir fikrim yok Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var yama kurmadığım halde bu hatayı veriyor Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Türkçe Yama kategorisinde konu açsanız daha iyi olur. Türkçe yamaları kullanmadığım için bu konuda pek bir fikrim yok Genişletmek için tıkla... bendede aynı sorun var yama kurmadığım halde bu hatayı veriyor